Strona główna
Logo unii europejskiej

Usługa cateringu – przygotowanie i dostawę wyżywienia dla 34 dzieci w wieku od 20 tygodnia do lat 3 w roku 2018” w ramach projektu : „ Żłobek Pszczółka - Jestem samodzielny - mamo, tato wróć do pracy" współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego na lata 2014 – 2020.

Data publikacji: 28.11.2018

Informacje o ogłoszeniu

Termin składania ofert

do dnia 07-12-2018

Numer ogłoszenia

12648

Status ogłoszenia

Zakończone

Miejsce i sposób składania ofert

Ofertę należy złożyć w formie pisemnej (pocztą na adres w siedzibie Zespołu Placówek Opiekuńczo – Edukacyjnych „ Przystanek Malucha Maja Galińska ul. Sejneńska 11 , 16-400 Suwałki w Biurze Projektu w godzinach pracy firmy tj. 8.00 – 16.00, w kopercie z opisem: „Propozycja cenowa / ofertowa na zadanie pn.: „Usługę cateringu – przygotowanie i dostawę wyżywienia dla 34 dzieci w wieku od 20 tygodnia do lat 3 w roku 2018” lub osobiście w Biurze Projektu w godzinach pracy firmy tj. 8.00 – 16.00 ul. Sejneńska 11, 16-400 Suwałki.
a) Ceny w niej podane mają być wyrażone cyfrowo i słownie.
b) Oferta musi być napisana w języku polskim, czytelnie, oraz obejmować całość zamówienia.

Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę

przystanek.malucha@gmail.com

Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia

Maja Galińska

Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia

506255522

Skrócony opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie i dowóz czterech posiłków dziennie tj. śniadanie, II śniadanie, obiad i podwieczorek dla grupy maksymalnie 34 dzieci.
2. Posiłki będą dostarczane 2 razy dziennie w godz: pierwszy raz o godzinie 8.00 oraz drugi raz pomiędzy godzina 12:30 a 13:00.
3. Szacunkowa ilość dni świadczenia usługi: 20 miesięcy x śr. 22 dni tj. około 440 dni
4. Jeden pakiet wyżywienia dla jednego dziecka w jednym dniu pobytu w żłobku zawiera:
śniadanie, II śniadanie, obiad dwudaniowy (zupa i drugie danie), podwieczorek.
Minimalne wymagania dotyczące składników i potraw dla przygotowywanych posiłków:

Kategoria ogłoszenia

Usługi

Podkategoria ogłoszenia

Usługi cateringowe

Miejsce realizacji zamówienia

Województwo: podlaskie Powiat: Suwałki Miejscowość: Suwałki

Opis przedmiotu zamówienia

Cel zamówienia

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie czterech posiłków dziennie tj. śniadanie, II śniadanie, obiad i podwieczorek dla grupy maksymalnie 34 dzieci.
2. Posiłki będą dostarczane 2 razy dziennie w godz: pierwszy raz o godzinie 8.00 oraz drugi raz pomiędzy godzina 12:30 a 13:00.
3. Szacunkowa ilość dni świadczenia usługi: 20 miesięcy x śr. 22 dni tj. około 440 dni
4. Jeden pakiet wyżywienia dla jednego dziecka w jednym dniu pobytu w żłobku zawiera:
śniadanie, II śniadanie, obiad dwudaniowy (zupa i drugie danie), podwieczorek.
Minimalne wymagania dotyczące składników i potraw dla przygotowywanych posiłków:
Śniadanie:
Zupa mleczna: kasza manna, ryż na mleku, kluseczki z mlekiem, kluski lane na mleku,
zacierka na mleku.
Kaszki mleczno - ryżowe, pszenno - mleczne, płatki kukurydziane.
Kanapka: pieczywo mieszane, bułki (2 x w tyg.), bułka, pieczywo tostowe.
Chuda wędlina, ser biały, ser żółty, serek topiony, serek biały smakowy, pasty: jajeczna,
rybna. Ser biały z rzodkiewką i szczypiorkiem lub ogórkiem (wszystko tarte).
Pomidor, ogórek, sałata, cebula dymka.
Parówka, jajecznica ze szczypiorkiem.
Dżem, miód.
Napoje: herbata, owocowa, kakao, kawa zbożowa.
II Śniadanie:
Musy owocowe: jabłko, banan, gruszka, brzoskwinia.
Jogurt naturalny z owocami, jogurty smakowe, sałatka owocowa.
Obiad:
zupa i II danie:
ziemniaki, kasze (kaszka kus-kus, gryczana, jęczmienna).
Chude mięso, drób, ryby, wątróbka drobiowa.
Warzywa: szpinak, buraki, marchewka, groszek zielony, brokuły, kalafior.
Naleśnik z serem, ze szpinakiem, owocami, kluski "leniwe" z bułką tartą i masłem, łazanki
z mięsem i kapustą kiszoną, spaghetti z mięsem, kluski z serem i ze śmietaną, kotlet ziemniaczany w sosie, ryż zapiekany z jabłkiem.
Napoje: kompot, herbata z cytryną, herbata owocowa, rumianek.
Minimum raz w tygodniu ryba, dwa razy w tygodniu posiłek mięsny, do każdego posiłku
surówka, kompot.
Podwieczorek:
Kisiel z jabłkiem, budyń, mus owocowy z kaszką mleczną, kasza manna na gęsto z sokiem, serek waniliowy z owocami (jagody, maliny).
Biszkopty, chrupki kukurydziane, herbatniki,
Chałka, bułka rozetka, ciasto drożdżowe, biszkoptowe.
Napoje: mleko, herbata owocowa, ziołowa.
5. Jadłospis, zawierający informacje na temat wartości kalorycznej posiłków, układany będzie przez Wykonawcę na okres 5 dni roboczych ( 1 tydzień) i zatwierdzony przez osobę posiadającą uprawnienia dietetyka ze strony Wykonawcy, dostarczany Zamawiającemu do wcześniejszego zatwierdzenia. Wszelkie zmiany w jadłospisie sugerowane przez Zamawiającego będą wiążące dla Wykonawcy.

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie czterech posiłków dziennie tj. śniadanie, II śniadanie, obiad i podwieczorek dla grupy maksymalnie 34 dzieci.
2. Posiłki będą dostarczane 2 razy dziennie w godz: pierwszy raz o godzinie 8.00 oraz drugi raz pomiędzy godzina 12:30 a 13:00.
3. Szacunkowa ilość dni świadczenia usługi: 20 miesięcy x śr. 22 dni tj. około 440 dni

Kod CPV

55000000-0

Nazwa kodu CPV

Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego

Dodatkowe przedmioty zamówienia

Nie dotyczy

Harmonogram realizacji zamówienia

10.12.2018-31.07.2018

Załączniki

Pytania i wyjaśnienia

Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności

Wykonawca oświadcza, że posiada pełne uprawnienia potrzebne do świadczenia usługi wydane przez Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego, posiada wiedzę, doświadczenie i dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym niezbędnym do realizacji zamówienia.

Wiedza i doświadczenie

Wykonawca oświadcza, że posiada pełne uprawnienia potrzebne do świadczenia usługi wydane przez Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego, posiada wiedzę, doświadczenie i dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym niezbędnym do realizacji zamówienia.

Potencjał techniczny

Wykonawca oświadcza, że posiada pełne uprawnienia potrzebne do świadczenia usługi wydane przez Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego, posiada wiedzę, doświadczenie i dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym niezbędnym do realizacji zamówienia.

Osoby zdolne do wykonania zamówienia

Wykonawca oświadcza, że posiada pełne uprawnienia potrzebne do świadczenia usługi wydane przez Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego, posiada wiedzę, doświadczenie i dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym niezbędnym do realizacji zamówienia.

Sytuacja ekonomiczna i finansowa

Podmiot niewykluczony według praw polskiego i unijnego

Dodatkowe warunki

Nie dotyczy

Warunki zmiany umowy

Zgodnie z obowiązującym prawem

Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy

We wzorze oferty

Zamówienia uzupełniające

Nie dotyczy

Ocena oferty

Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji

100 % cena

Wykluczenia

Podmiot niewykluczony według praw polskiego i unijnego

Zamawiający - Wnioskodawca

Nazwa

Zespół Placówek Opiekuńczo - Edukacyjnych " Przystanek Malucha" Maja Galińska

Adres

Sejneńska 11 11/nie dotyczy

16-400 Suwałki

podlaskie , Suwałki

Numer telefonu

506255522

Fax

nie dotyczy

NIP

8442140386

Numer naboru

RPPD.02.02.00-IP.01-20-001/18

Inne źródła finansowania

Nie dotyczy
Liczba wyświetleń: 529