Termin składania ofert
Numer ogłoszenia
Status ogłoszenia
Zakończone
Miejsce i sposób składania ofert
Oferty prosimy przesyłać do 18 listopada 2019 r. na adres: Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; aneta.krec@zmp.poznan.pl
Oferta może być przesłana listem lub e-mailem (j.w.) wraz ze skanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych form będzie liczone jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty
Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę
aneta.krec@zmp.poznan.pl
Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia
Aneta Kręc
Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia
61/63-350-57, 609-631-693
Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 17 osób i wyżywienia dla 22 osób w dniach 28-29 listopada 2019 roku w Tarnowie Podgórnym podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń – edukacja1 ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP”
Kategoria ogłoszenia
Usługi
Podkategoria ogłoszenia
Usługi hotelarskie
Miejsce realizacji zamówienia
Województwo:
wielkopolskie
Powiat:
poznański
Miejscowość:
Tarnowo Podgórne
Cel zamówienia
Celem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 17 osób i wyżywienia dla 22 osób w dniach 28-29 listopada 2019 roku w Tarnowie Podgórnym
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 17 osób i wyżywienia dla 22 osób w dniach 28-29 listopada 2019 roku w Tarnowie Podgórnym podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń – edukacja1 ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP”
a) zakwaterowanie podczas 2-dniowego spotkania 28-29 listopada 2019 roku:
Nocleg ze śniadaniem dla 17 osób - zapewnienie uczestnikom zakwaterowania w hotelu/pensjonacie/ośrodku wypoczynkowym maksymalnie 3* dysponującym pokojami 1 osobowymi lub 2 osobowymi do pojedynczego wykorzystania.
Wszystkie pokoje z łazienkami, pościelą oraz ręcznikami. Cena brutto 1 noclegu dla 1 osoby nie może przekraczać: 240 zł dla hotelu 3* oraz 130 zł w hotelach poniżej 3* i pensjonatach.
b) wyżywienie dla 22 osób
- 28 listopada 2019 – obiad, stała przerwa kawowa oraz kolacja
- 29 listopada 2019 – stała przerwa kawowa, obiad
Obiady: dwudaniowe (zupa+drugie danie: mięsne i wegetariańskie) z napojami i deserem – cena 1 obiadu nie może przekraczać 44 zł/osobę (brutto)
Kolacja : dwudaniowa (zupa+drugie danie: mięsne i wegetariańskie) z napojami i deserem – cena kolacji nie może przekraczać 44 zł/osobę (brutto)
Każdego dnia różne zestawy obiadowe.
Przerwy kawowe: gorące napoje (kawa, herbata czarna), mleko, ciasteczka - cena przerwy kawowej nie może przekraczać 15 zł/osobę (brutto).
Przerwy kawowe (usługa cateringowa) w dniu 28 listopada 2019 roku oraz w dniu 29 listopada 2019 roku serwowane w sali konferencyjnej wskazanej przez Urząd Gminy Tarnowo Podgórne (na terenie Tarnowa Podgórnego).
Obiady w dniu 28 listopada 2019 roku oraz w dniu 29 listopada 2019 roku i kolacja w dniu 28 listopada 2019 roku serwowane w restauracji hotelu.
Realizacja usługi cateringowej polega na przygotowaniu i dostarczeniu do sali konferencyjnej wskazanej przez Urząd Gminy Tarnowo Podgórne wraz z rozłożeniem na stołach poczęstunku zgodnie ze szczegółowym wytycznymi określonymi w zapytaniu ofertowym.
Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringu.
Kod CPV
55270000-3
Nazwa kodu CPV
Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
Harmonogram realizacji zamówienia
28 listopada 2019 roku
13.00-14.00 – obiad (hotel)
14.00-19.00 – stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania (sala konferencyjna wskazana przez Urząd Gminy Tarnowo Podgórne)
19.00 – kolacja (hotel)
nocleg 28/29 listopada 2019 roku
29 listopada 2019 roku
9.00-14.00 – stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania (sala konferencyjna wskazana przez Urząd Gminy Tarnowo Podgórne)
14.00-15.00 – obiad (hotel)
Załączniki
Pytania i wyjaśnienia
Brak pytań i wyjaśnień
Dodatkowe warunki
Ofertę należy przygotować w języku polskim dołączając do niej wszystkie niezbędne dokumenty stanowiące załączniki do zapytania ofertowego. Należy podać cenę brutto za jeden dzień zakwaterowania ze śniadaniem dla 1 osoby, cenę brutto: obiadu dla 1 osoby, przerwy kawowej dla 1 osoby oraz kolacji dla 1 osoby.
Podana w ofercie cena musi uwzględniać wszystkie wymagania zapytania oraz obejmować koszty, jakie poniesie wykonawca z tytułu należytej realizacji przedmiotu zamówienia. Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.
Każdy WYKONAWCA może złożyć tylko jedną ofertę.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza składania ofert częściowych.
WYKONAWCA nie może powierzyć wykonania zamówienia ani jego części podwykonawcom.
WYKONAWCA ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem oferty.
WYKONAWCA dysponuje obiektem dostosowanym do potrzeb osób niepełnosprawnych
WYKONAWCA realizując zamówienie będzie przestrzegać bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia
WYKONAWCA stosuje zasadę równości szans kobiet i mężczyzn
ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do unieważnienia procedury zapytania ofertowego w każdym momencie trwania procedury bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY może odstąpić od podpisania umowy bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza możliwości negocjacji cenowej.
Warunki zmiany umowy
Podana liczba osób korzystających z noclegu oraz wyżywienia nie jest ostateczna. Dokładna liczba zostanie potwierdzona na 2 dni przed rozpoczęciem spotkania, w związku z czym Zamawiający ma prawo do bezkosztowej zmiany wielkości zamówienia do 30%, zgodnie z cenami jednostkowymi wskazanymi w ofercie.
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.
Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy
Formularz oferty - załącznik 1
Oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych - załącznik 2
Propozycja menu
Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji
Przesłane informację będą brane pod uwagę przy wyborze najkorzystniejszej oferty spełniającej wyżej opisane warunki oraz proponowane ceny z tyt. świadczonych usług.
100 pkt - maksymalna ilość punktów przyznanych danej ofercie za część A, B , C przy czym:
Część (A) – max 30 pkt - cena (brutto) wyżywienia (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
cena najniższa
liczba punktów oferty ocenianej = ---------------------------- x 30pkt
cena oferty ocenianej
Część (B) – max 50 pkt - cena (brutto) nocleg ze śniadaniem (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
cena najniższa
liczba punktów oferty ocenianej = ---------------------------- x 50pkt
cena oferty ocenianej
Część (C) – max 20 pkt – odległość od Urzędu Gminy w Tarnowie Podgórnym
odległość najmniejsza
liczba punktów oferty ocenianej = ---------------------------- x 20pkt
odległość oferty ocenianej
*Odległość hotelu od UG w Tarnowie Podgórnym zostanie obliczona na podstawie informacji podanych w Google Maps i nie powinna przekraczać niż 5 km.
Oferta przedstawiająca najkorzystniejsze warunki cenowe oraz dotyczące odległości od UG w Tarnowie Podgórnym, zostanie uznana za najkorzystniejszą, według przyjętych wyżej wskaźników oceny ofert.
Nazwa
ZWIĄZEK MIAST POLSKICH
Adres
61-517 Poznań
wielkopolskie
, Poznań
Numer telefonu
616335050
Fax
616335060
NIP
7781005845
Tytuł projektu
System Monitorowania Usług Publicznych - wdrożenie SMUP
Numer projektu
POWR.02.18.00-00-0017/18-00
Rozstrzygnięte
Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena
J.W. Construction Holding S.A, ul. Radzymińska 326, 05-091 Ząbki, usługa realizowana w Hotelu 500 ul. Poznańska 139, 62-080 Tarnowo Podgórne, oferta przysłania do biura Związku Miast Polskich w dniu 15 listopada 2019 r. Cena za wykonanie usługi (koszt noclegu i wyżywienia ) wynosi 5814,00 zł brutto (pięć tysięcy osiemset czternaście złotych brutto).