Strona główna
Logo unii europejskiej

Zapewnienie zakwaterowania dla 14 osób i wyżywienia dla 17 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-Oświata w dniach 5-6 marca 2020 roku w Bochni

Data publikacji: 12.02.2020

Informacje o ogłoszeniu

Termin składania ofert

do dnia 20-02-2020

Numer ogłoszenia

1232390

Status ogłoszenia

Zakończone

Miejsce i sposób składania ofert

Oferty prosimy przesyłać do 20 lutego 2020 r. na adres: Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; (oferta może być przesłana listem – decyduje data wpływu do biura Związku Miast Polskich lub e-mailem na adres: rr@zpp.pl wraz z zeskanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych form będzie liczone, jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty).

Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę

rr@zpp.pl

Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia

Rafał Rudka

Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia

696 099 882

Skrócony opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 14 osób i wyżywienia dla 17 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-Oświata w dniach 5-6 marca 2020 roku w ramach realizowanego projektu: „Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów” II etap

Kategoria ogłoszenia

Usługi

Podkategoria ogłoszenia

Usługi hotelarskie

Miejsce realizacji zamówienia

Województwo: małopolskie Powiat: bocheński Miejscowość: Bochnia

Opis przedmiotu zamówienia

Cel zamówienia

Celem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 14 osób i wyżywienia dla 17 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-Oświata w dniach 5-6 marca 2020 roku w ramach realizowanego projektu: „Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów” II etap

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 14 osób i wyżywienia dla 17 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-Oświata w dniach 5-6 marca 2020 roku w ramach realizowanego projektu: „Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów” II etap
a) zakwaterowanie podczas 2-dniowego spotkania 5-6 marca 2020 roku:
- Nocleg ze śniadaniem dla 14 osób - zapewnienie uczestnikom zakwaterowania w hotelu/pensjonacie/ośrodku wypoczynkowym 3* dysponującym pokojami 1 osobowymi lub 2 osobowymi do pojedynczego wykorzystania
Wszystkie pokoje z łazienkami, pościelą oraz ręcznikami. Cena brutto 1 noclegu dla 1 osoby nie może przekraczać: 220 zł dla hotelu 3*
b) wyżywienie
5 marca 2020 roku: obiad, przerwa kawowa (catering), kolacja dla 17 osób
6 marca 2020 roku: przerwa kawowa (catering), obiad dla 17 osób
Obiady: dwudaniowe (zupa +drugie danie) z napojem – cena 1 obiadu nie może przekraczać 35 zł/osobę (brutto)
Kolacja: dwudaniowa (zupa +drugie danie) z napojem – cena kolacji nie może przekraczać 35 zł/osobę (brutto)
- Każdego dnia różne zestawy obiadowe.
Przerwy kawowe: gorące napoje (kawa, herbata czarna), mleko, ciasteczka - cena przerwy kawowej nie może przekraczać 15 zł/osobę (brutto).
Realizacja usługi cateringowej polega na:
- 5 marca:
- w przypadku przerwy kawowej - przygotowaniu i dostarczeniu do wskazanej Sali w Starostwie Powiatowym w Bochni (ul. Kazimierza Wielkiego 31, 32-700 Bochnia) wraz z rozłożeniem na stołach poczęstunku zgodnie ze szczegółowym wytycznymi określonymi w zapytaniu ofertowym;
- w przypadku obiadu i kolacji – przygotowaniu i podaniu w lokalu Wykonawcy (wyłonionego podmiotu),
- 6 marca:
- w przypadku przerwy kawowej - przygotowaniu i dostarczeniu do wskazanej Sali w Starostwie Powiatowym w Bochni (ul. Kazimierza Wielkiego 31, 32-700 Bochnia) wraz z rozłożeniem na stołach poczęstunku zgodnie ze szczegółowym wytycznymi określonymi w zapytaniu ofertowym;
- w przypadku śniadania i obiadu – przygotowaniu i podaniu w lokalu Wykonawcy (wyłonionego podmiotu).
Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringu.
Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.
c) lokalizacja Hotelu: Bochnia lub okolice

Kod CPV

55120000-7

Nazwa kodu CPV

Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji

Harmonogram realizacji zamówienia

Termin realizacji zamówienia 5-6 marca 2020 r. miejsce: Bochnia

5 marca 2020 roku
Od 11.30 stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania
11.30-13.00 obrady
13.00-14.00 obiad
14.00-18.30 obrady
19.00-20.00 kolacja

6 marca 2020 roku
Od 9.00 stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania
9.00-14.00 obrady
14.00-15.00 obiad

Załączniki

Pytania i wyjaśnienia

Brak pytań i wyjaśnień

Dodatkowe warunki

Ofertę należy przygotować w języku polskim dołączając do niej wszystkie niezbędne dokumenty stanowiące załączniki do zapytania ofertowego. Należy podać cenę brutto za jeden dzień zakwaterowania ze śniadaniem dla 1 osoby, cenę brutto dla 1 osoby: obiadu, przerwy kawowej oraz kolacji.
Podana w ofercie cena musi uwzględniać wszystkie wymagania zapytania oraz obejmować koszty, jakie poniesie wykonawca z tytułu należytej realizacji przedmiotu zamówienia. Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.
Każdy WYKONAWCA może złożyć tylko jedną ofertę.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza składania ofert częściowych.
WYKONAWCA nie może powierzyć wykonania zamówienia ani jego części podwykonawcom.
WYKONAWCA ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem oferty.
WYKONAWCA dysponuje obiektem dostosowanym do potrzeb osób niepełnosprawnych
WYKONAWCA realizując zamówienie będzie przestrzegać bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia
WYKONAWCA stosuje zasadę równości szans kobiet i mężczyzn
ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do unieważnienia procedury zapytania ofertowego w każdym momencie trwania procedury bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY może odstąpić od podpisania umowy bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza możliwości negocjacji cenowej.

Warunki zmiany umowy

Podana liczba osób korzystających z noclegu (14 osoby) oraz wyżywienia (17 osób) nie jest ostateczna. Dokładna liczba zostanie potwierdzona na 3 dni przed rozpoczęciem spotkania, w związku, z czym Zamawiający ma prawo do bez kosztowej zmiany wielkości zamówienia do 30%, zgodnie z cenami jednostkowymi wskazanymi w ofercie.
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.

Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy

formularz ofertowy – załącznik nr 1,
oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych – załącznik nr 2,
Propozycja menu przewidzianego na czas pobytu.

Ocena oferty

Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji

Przesłane przez Państwa informację będą brane pod uwagę przy wyborze najkorzystniejszej oferty spełniającej wyżej opisane warunki oraz proponowane ceny z tyt. świadczonych usług.
100 pkt - maksymalna ilość punktów przyznanych danej ofercie za część A, B , C przy czym:
Część (A) – max 40 pkt - cena (brutto) wyżywienia (podstawa wyliczenia dla jednej osoby: dwa obiady, dwie przerwy kawowe oraz kolacja)
liczba punktów oferty ocenianej = cena najniższa/cena oferty ocenianej x 40pkt
Część (B) – max 40 pkt - cena (brutto) nocleg ze śniadaniem (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
liczba punktów oferty ocenianej = cena najniższa/ cena oferty ocenianej x 40pkt
Część (C) – max 20 pkt – odległość od Starostwa Powiatowego w Bochni (ul. Kazimierza Wielkiego 31, 32-700 Bochnia)
liczba punktów oferty ocenianej = odległość najmniejsza/odległość oferty ocenianej x 20pkt
*Odległość lokalu od Starostwa Powiatowego w Bochni (ul. Kazimierza Wielkiego 31, 32-700 Bochnia) zostanie obliczona na podstawie informacji podanych w Google Maps

Zamawiający - Beneficjent

Nazwa

OŚRODEK ROZWOJU EDUKACJI

Adres

al. Aleje Ujazdowskie 28

00-478 Warszawa

mazowieckie , Warszawa

Numer telefonu

223453700

Fax

223453700

NIP

7010211452

Tytuł projektu

Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów

Numer projektu

POWR.02.10.00-00-0003/15-00

Informacja o wybranym wykonawcy

Rozstrzygnięte

Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena

Usługa zostanie zrealizowana w firmie F.H.U. „Pasja” Aneta Dziurdzia (ul. Gen. Henryka Dąbrowskiego 1A, 32-700 Bochnia) za Hotel Zalesie (ul. Gen. Henryka Dąbrowskiego 1A, 32-700 Bochnia). Oferta wpłynęła w dniu 12 lutego 2020 r. o godz. 14:56.
Cena za wykonanie umowy - zgodnie z przesłaną ofertą - wynosi: obiad (5 marca) – 35 zł, przerwa kawowa (5 marca) – 15 zł, kolacja (5 marca) – 35 zł, nocleg (z 5 na 6 marca) – 130 zł, przerwa kawowa (6 marca) – 15 zł, obiad (6 marca) – 35 zł. Sumarycznie 265 zł brutto na osobę za 2 obiady, kolację, 2 przerwy kawowo i nocleg.
Liczba wyświetleń: 461