Termin składania ofert
Numer ogłoszenia
Status ogłoszenia
Zakończone
Miejsce i sposób składania ofert
Oferty prosimy przesyłać do 13 lutego 2020 roku na adres: Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; aneta.krec@zmp.poznan.pl
Oferta może być przesłana listem lub e-mailem (j.w.) wraz ze skanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych form będzie liczone jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty.
Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę
aneta.krec@zmp.poznan.pl
Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia
Aneta Kręc
Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia
61 63 350 57, 609 631 693
Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 17 osób i wyżywienia dla 20 osób oraz sali konferencyjnej dla 20 osób w dniach 16-17 marca 2020 roku na terenie miasta Gdyni podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń - pomoc społeczna w ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP”.
Kategoria ogłoszenia
Usługi
Podkategoria ogłoszenia
Usługi hotelarskie
Miejsce realizacji zamówienia
Województwo:
pomorskie
Powiat:
Gdynia
Miejscowość:
Gdynia
Cel zamówienia
Celem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 17 osób i wyżywienia dla 20 osób oraz sali konferencyjnej dla 20 osób w dniach 16-17 marca 2020 roku na terenie miasta Gdyni podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń - pomoc społeczna.
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 17 osób i wyżywienia dla 20 osób oraz sali konferencyjnej dla 20 osób w dniach 16-17 marca 2020 roku na terenie miasta Gdyni podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń - pomoc społeczna w ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP”.
a) zakwaterowanie podczas 2-dniowego spotkania 16-17 marca 2020 roku:
Nocleg ze śniadaniem dla 17 osób - zapewnienie uczestnikom zakwaterowania w hotelu/pensjonacie/ ośrodku wypoczynkowym dysponującym pokojami 1-osobowymi lub 2-osobowymi do pojedynczego wykorzystania.
Wszystkie pokoje z łazienkami, pościelą oraz ręcznikami. Cena brutto 1 noclegu dla 1 osoby nie powinna przekraczać: 240 zł.
b) wyżywienie dla 20 osób
- 16 marca 2020 roku – obiad, stała przerwa kawowa oraz kolacja
- 17 marca 2020 roku – stała przerwa kawowa, obiad
Obiady: dwudaniowe (zupa+drugie danie: mięsne i wegetariańskie) z napojami i deserem – cena 1 obiadu nie może przekraczać 44 zł/osobę (brutto)
Kolacja : dwudaniowa (zupa+drugie danie: mięsne i wegetariańskie) z napojami i deserem – cena kolacji nie może przekraczać 44 zł/osobę (brutto)
Każdego dnia różne zestawy obiadowe.
Przerwy kawowe: gorące napoje (kawa, herbata czarna), mleko, ciasteczka - cena przerwy kawowej nie może przekraczać 15 zł/osobę (brutto).
Przerwy kawowe serwowane w sali konferencyjnej natomiast obiady i kolacja serwowane w restauracji hotelu.
c) sala konferencyjna dla 20 osób wyposażona w ekran, rzutnik i laptop udostępniona bezpłatnie w dniach 16-17 marca 2020 roku w czasie trwania spotkania
d) lokalizacja hotelu – Miasto Gdynia
Kod CPV
55120000-7
Nazwa kodu CPV
Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji
Harmonogram realizacji zamówienia
16 marca 2020 roku
13.00-14.00 – obiad (restauracja hotelu)
14.00-19.00 – stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania (sala konferencyjna hotelu)
19.00 – kolacja (restauracja hotelu)
nocleg 16/17 marca 2020 roku
17 marca 2020 roku
9.00-14.00 – stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania (sala konferencyjna hotelu)
14.00-15.00 – obiad (restauracja hotelu)
Załączniki
Pytania i wyjaśnienia
Brak pytań i wyjaśnień
Dodatkowe warunki
Ofertę należy przygotować w języku polskim dołączając do niej wszystkie niezbędne dokumenty stanowiące załączniki do zapytania ofertowego. Należy podać cenę brutto za jeden dzień zakwaterowania ze śniadaniem dla 1 osoby, cenę brutto: obiadu dla 1 osoby, przerwy kawowej dla 1 osoby oraz kolacji dla 1 osoby.
Podana w ofercie cena musi uwzględniać wszystkie wymagania zapytania oraz obejmować koszty, jakie poniesie wykonawca z tytułu należytej realizacji przedmiotu zamówienia. Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.
Każdy WYKONAWCA może złożyć tylko jedną ofertę.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza składania ofert częściowych.
WYKONAWCA nie może powierzyć wykonania zamówienia ani jego części podwykonawcom.
WYKONAWCA ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem oferty.
WYKONAWCA dysponuje obiektem dostosowanym do potrzeb osób niepełnosprawnych
WYKONAWCA realizując zamówienie będzie przestrzegać bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia
WYKONAWCA stosuje zasadę równości szans kobiet i mężczyzn
ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do unieważnienia procedury zapytania ofertowego w każdym momencie trwania procedury bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY może odstąpić od podpisania umowy bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza możliwości negocjacji cenowej.
Warunki zmiany umowy
Podana liczba osób korzystających z noclegu oraz wyżywienia nie jest ostateczna. Dokładna liczba zostanie potwierdzona na 2 dni przed rozpoczęciem spotkania, w związku z czym Zamawiający ma prawo do bezkosztowej zmiany wielkości zamówienia do 30%, zgodnie z cenami jednostkowymi wskazanymi w ofercie
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.
Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy
formularz ofertowy – zgodnie z załącznikiem nr 1,
oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych – zgodnie z załącznikiem nr 2,
propozycja menu przewidzianego na czas pobytu.
Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji
Przesłane przez Państwa informację będą brane pod uwagę przy wyborze najkorzystniejszej oferty spełniającej wyżej opisane warunki oraz proponowane ceny z tytułu świadczonych usług.
100 pkt - maksymalna ilość punktów przyznanych danej ofercie za część A i B przy czym:
Część (A) – max 40 pkt - cena (brutto) wyżywienia (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
cena najniższa
liczba punktów oferty ocenianej = ---------------------------- x 40pkt
cena oferty ocenianej
Część (B) – max 60 pkt - cena (brutto) nocleg ze śniadaniem (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
cena najniższa
liczba punktów oferty ocenianej = ---------------------------- x 60pkt
cena oferty ocenianej
Oferta przedstawiająca najkorzystniejsze warunki cenowe zostanie uznana za najkorzystniejszą, według przyjętych wyżej wskaźników oceny ofert.
Nazwa
ZWIĄZEK MIAST POLSKICH
Adres
61-517 Poznań
wielkopolskie
, Poznań
Numer telefonu
616335050
Fax
616335060
NIP
7781005845
Tytuł projektu
System Monitorowania Usług Publicznych - wdrożenie SMUP
Numer projektu
POWR.02.18.00-00-0017/18-00
Rozstrzygnięte
Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena
AM Creative Life Anna Maślanka, Wola Radziszowska 622, 32-053 Wola Radziszowska, usługa realizowana w Domu Marynarza, al. Marszałka Piłsudskiego 1, 81-406 Gdynia oferta przesłana do biura Związku Miast Polskich w dniu 12 lutego 2020 roku. Cena za wykonanie usługi wynosi 6 140,00 w tym podatek VAT (słownie: sześć tysięcy sto czterdzieści złotych brutto).