Termin składania ofert
Numer ogłoszenia
Status ogłoszenia
Zakończone
Miejsce i sposób składania ofert
Oferty prosimy przesyłać do 13 lutego 2020 r. na adres: Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; aneta.krec@zmp.poznan.pl
Oferta może być przesłana listem lub e-mailem (j.w.) wraz ze skanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych form będzie liczone jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty.
Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę
aneta.krec@zmp.poznan.pl
Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia
Aneta Kręc
Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia
61 63 350 57, 609 631 693
Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia (cateringu) dla 22 osób w dniu 13 marca 2020 roku w Krakowie oraz zapewnienie wyżywienia (cateringu) dla 22 osób w dniu 26 maja 2020 roku w Krakowie podczas spotkania Tematycznej Grupy Roboczej-Kultura i rekreacja ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP
Kategoria ogłoszenia
Usługi
Podkategoria ogłoszenia
Usługi cateringowe
Miejsce realizacji zamówienia
Województwo:
małopolskie
Powiat:
Kraków
Miejscowość:
Kraków
Cel zamówienia
Celem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia (cateringu) dla 22 osób w dniu 13 marca 2020 roku w Krakowie oraz zapewnienie wyżywienia (cateringu) dla 22 osób w dniu 26 maja 2020 roku w Krakowie.
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia (cateringu) dla 22 osób w dniu 13 marca 2020 roku w Krakowie oraz zapewnienie wyżywienia (cateringu) dla 22 osób w dniu 26 maja 2020 roku w Krakowie podczas spotkania Tematycznej Grupy Roboczej-Kultura i rekreacja ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP
wyżywienie dla 22 osób
- od 9.00 do 15.30 - stała przerwa kawowa
- 13.30 - obiad
Obiad: dwudaniowy (zupa+drugie danie: mięsne i wegetariańskie) z napojami i deserem – cena 1 obiadu nie może przekraczać 44 zł/osobę (brutto)
Przerwa kawowa: gorące napoje (kawa, herbata czarna), mleko, ciasteczka - cena przerwy kawowej nie może przekraczać 15 zł/osobę (brutto).
Przerwa kawowa oraz obiad (usługi cateringowe) 13 marca 2020 roku oraz 26 maja 2020 roku serwowane w sali konferencyjnej Międzynarodowego Centrum Kultury, Rynek 25, 31-008 Kraków
Realizacja usługi cateringowej polega na przygotowaniu i dostarczeniu do wyznaczonej sali Międzynarodowego Centrum Kultury w Krakowie z rozłożeniem na stołach poczęstunku zgodnie ze szczegółowym wytycznymi określonymi w zapytaniu ofertowym.
Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringu.
Kod CPV
55300000-3
Nazwa kodu CPV
Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
Harmonogram realizacji zamówienia
13 marca 2020 roku sala w Międzynarodowym Centrum Kultury, Rynek 25, Kraków
9.00- 16.00 – stała przerwa kawowa
13.30 – obiad
26 maja 2020 roku sala w Międzynarodowym Centrum Kultury, Rynek 25, Kraków
9.00- 16.00 – stała przerwa kawowa
13.30 – obiad
Załączniki
Pytania i wyjaśnienia
Brak pytań i wyjaśnień
Dodatkowe warunki
Ofertę należy przygotować w języku polskim dołączając do niej wszystkie niezbędne dokumenty stanowiące załączniki do zapytania ofertowego. Należy podać cenę brutto za jeden dzień wyżywienia (cateringu) dla 1 osoby, cenę brutto: obiadu dla 1 osoby oraz przerwy kawowej dla 1 osoby.
Podana w ofercie cena musi uwzględniać wszystkie wymagania zapytania oraz obejmować koszty, jakie poniesie wykonawca z tytułu należytej realizacji przedmiotu zamówienia. Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.
Każdy WYKONAWCA może złożyć tylko jedną ofertę.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza składania ofert częściowych.
WYKONAWCA nie może powierzyć wykonania zamówienia ani jego części podwykonawcom.
WYKONAWCA ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem oferty.
WYKONAWCA dysponuje obiektem dostosowanym do potrzeb osób niepełnosprawnych
WYKONAWCA realizując zamówienie będzie przestrzegać bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia
WYKONAWCA stosuje zasadę równości szans kobiet i mężczyzn
ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do unieważnienia procedury zapytania ofertowego w każdym momencie trwania procedury bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY może odstąpić od podpisania umowy bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza możliwości negocjacji cenowej.
Warunki zmiany umowy
Podana liczba osób korzystających z wyżywienia nie jest ostateczna. Dokładna liczba zostanie potwierdzona na 2 dni przed rozpoczęciem spotkania, w związku z czym Zamawiający ma prawo do bezkosztowej zmiany wielkości zamówienia do 30%, zgodnie z cenami jednostkowymi wskazanymi w ofercie.
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.
Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy
formularz ofertowy – zgodnie z załącznikiem nr 1,
oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych – zgodnie z załącznikiem nr 2,
propozycja menu przewidzianego na czas pobytu.
Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji
Przesłane przez Państwa informację będą brane pod uwagę przy wyborze najkorzystniejszej oferty spełniającej wyżej opisane warunki oraz proponowane ceny z tytułu świadczonych usług.
Nazwa
ZWIĄZEK MIAST POLSKICH
Adres
61-517 Poznań
wielkopolskie
, Poznań
Numer telefonu
616335050
Fax
616335060
NIP
7781005845
Tytuł projektu
System Monitorowania Usług Publicznych - wdrożenie SMUP
Numer projektu
POWR.02.18.00-00-0017/18-00
Rozstrzygnięte
Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena
KONKRET A.Z. Zbigniew Rybak, ul. Sokoła 60/12, 53-136 Wrocław, oferta została przesłana do biura Związku Miast Polskich w dniu 13 lutego 2020 roku. Cena za wykonanie usługi w dniu 13 marca 2020 roku (koszty cateringu: obiad i stała przerwa kawowa) wynosi 1 276 zł w tym podatek VAT (słownie: tysiąc dwieście siedemdziesiąt sześć złotych brutto). Cena wykonanie usługi w dniu 26 maja 2020 roku (koszty cateringu: obiad i stała przerwa kawowa) wynosi 1 276 zł w tym podatek VAT (słownie: tysiąc dwieście siedemdziesiąt sześć złotych brutto.
Łącznie 2 552 zł w tym podatek VAT(słownie: dwa tysiące pięćset pięćdziesiąt złoty brutto)