Strona główna
Logo unii europejskiej

Świadczenie usługi noclegu ze śniadaniem (wraz z udostępnieniem sal na warsztaty) oraz wyżywieniem dla 40+/- 5 uczestników szkoleń w ramach projektu „Nic o nas bez nas – podnoszenie kompetencji przedstawicieli organizacji pozarządowych w procesie prawa” w okolicach Kielc.

Data publikacji: 10.01.2020

Informacje o ogłoszeniu

Termin składania ofert

do dnia 17-01-2020

Numer ogłoszenia

1226437

Status ogłoszenia

Anulowane

Treść ogłoszenia została zmieniona

z przyczyn od nas niezależnych jesteśmy zmuszeni zamknąć postępowanie w ramach Zasady konkurencyjności bez wyłonienia Wykonawcy.
Serdecznie dziękujemy Państwu za przystąpienie do składania ofert. Zachęcamy Państwa do śledzenia naszych ogłoszeń. Mamy nadzieję, że w niedalekiej przyszłości uda nam się powtórzyć procedurę i wybrać najkorzystniejszą ofertę.

Miejsce i sposób składania ofert

Wypełniony Formularz ofertowy należy przesyłać do dnia 17 stycznia 2020 roku do godziny 23:59 drogą elektroniczną na adres e-mail (w formie skanów, niedopuszczalne jest załączanie zdjęć): aleksandra.klimczak@zhp.pl, w tytule podając numer ogłoszenia oraz nazwę projektu: „Nic o nas bez nas – podnoszenie kompetencji przedstawicieli organizacji pozarządowych w procesie prawa”.
Oferty, które wpłyną po terminie oraz oferty nieczytelne nie będą podlegały ocenie. Wybrany Wykonawca będzie zobowiązany do złożenia wersji papierowej oferty najpóźniej w dniu podpisania umowy.

Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę

aleksandra.klimczak@zhp.pl

Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia

Aleksandra Klimczak

Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia

693 932 206

Skrócony opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi noclegu ze śniadaniem (wraz z udostępnieniem sal na warsztaty) oraz wyżywieniem dla uczestników szkoleń w ramach projektu „Nic o nas bez nas – podnoszenie kompetencji przedstawicieli organizacji pozarządowych w procesie prawa”, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020, działanie 2.16 Usprawnienie procesu stanowienia prawa.

Usługa gastronomiczna dotyczy przygotowania i zaserwowanie posiłków dla grupy 40 +/- 5 osób
Zakres zamówienia obejmuje zagwarantowanie:
- sal szkoleniowych
- zakwaterowania i wyżywienia

Grupa docelowa: 40 +/- 5 osób

Kategoria ogłoszenia

Usługi

Podkategoria ogłoszenia

Usługi hotelarskie

Miejsce realizacji zamówienia

Województwo: świętokrzyskie Powiat: Kielce Miejscowość: w okolicach Kielc - do maksymalnie 30 km od granic miasta Kielce.

Opis przedmiotu zamówienia

Cel zamówienia

Celem zamówienia jest zapewnienie usługi noclegu ze śniadaniem, wyżywienia oraz sali na warsztaty dla 40 +/-5 osób w terminie 18-19 stycznia 2020 roku.

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest realizacja zlecenia polegającego na zapewnieniu wyżywienia, noclegu ze śniadaniem oraz sali szkoleniowej dla 40 +/- 5 osób w terminie 18-19 stycznia 2020 roku w okolicach Kielc.
Noclegi i posiłki oraz zajęcia muszą być zrealizowane w jednym obiekcie.

Planowane jest przeprowadzenie łącznie 26 szkoleń do 31 marca 2020 roku.
Wyżywienia dla uczestników szkolenia zawiera:
• 2 przerwy kawowe - w ramach serwisu kawowego będzie zapewniona: herbata (różne rodzaje – czarna, zielona, owocowa/ziołowa), kawa, mleko, cytryna, cukier, słodzik, napoje typu woda oraz soki owocowe, ciastka (min. 2 rodzaje). Wykonawca zapewni obsługę, która będzie na bieżąco sprzątać i uzupełniać serwis kawowy. Serwis kawowy podczas spotkania powinien być dostępny dla uczestników co najmniej pół godziny przed rozpoczęciem spotkania.
• dwudaniowego obiadu w sobotę i niedzielę, w skład którego wejdzie zupa oraz drugie danie wraz z deserem i napojami (woda, soki, kawa z ekspresu, herbata).
• Śniadania oraz kolacje zawierająca kawę, herbatę, napoje zimne, pieczywo mieszane, ser, wędlinę, warzywa, masło, dżem/miód.

Usługa wyżywienia powinna też obejmować w swojej cenie estetyczne podanie na zastawie nie szkodzącej środowisku naturalnemu w przestrzeni szkoleniowej, w bezpieczny z punktu widzenia wyjść ewakuacyjnych sposób.
Zamawiający zastrzega sobie zamówienie posiłków, dostosowanych do diet uczestników, np. wegańska, bezglutenowa.

Nocleg musi spełniać poniższe kryteria:
Zakwaterowanie w dwu/trzy/czteroosobowych pokojach z łazienką w pokoju; w maksymalnym standardzie 3* z infrastrukturą dostosowaną do wymogów osób z niepełnosprawnością, w tym osób poruszających się na wózkach inwalidzkich.
Sala szkoleniowa musi spełniać poniższe kryteria:
Sala szkoleniowa z dostępem do światła dziennego.
Miejsce szkolenia w Warszawie z wygodnym dojazdem, z infrastrukturą dostosowaną do wymogów osób z niepełnosprawnością, w tym osób poruszających się na wózkach inwalidzkich.

Kod CPV

55000000-0

Nazwa kodu CPV

Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego

Dodatkowe przedmioty zamówienia

Kody CPV:
55 10 00 00 - 1 Usługi hotelarskie
55 30 00 00 - 3 Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
55 12 00 00 - 7 Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji

Harmonogram realizacji zamówienia

Zgodnie z terminem wskazanym w ofercie, nie później niż 31 marca 2020 r.

Załączniki

Pytania i wyjaśnienia

Brak pytań i wyjaśnień

Warunki zmiany umowy

Dopuszcza się możliwość dokonywania zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy, gdy konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy, w zakresie terminu oraz miejsca szkolenia.

Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy

Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy:
• Formularz ofertowy
• Oświadczenia dotyczące wykluczeń
• Klauzula informacyjna

Oferty złożone po terminie, na innym druku, niekompletne lub nie spełniające stawianych wymagań nie będą rozpatrywane.

Ocena oferty

Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji

Sposób obliczania liczby punktów :

Wybór oferty dokonany zostanie w oparciu o następujące kryteria i ich znaczenie:
Cena brutto 100% = 100 pkt.
Najkorzystniejsza oferta w odniesieniu do tych kryteriów może uzyskać maksimum 100 pkt.

Punkty przyznawane za kryteria będą liczone wg następujących wzorów:
Cena brutto
Liczba punktów = Cn/Cb x 100
gdzie:
- Cn – najniższa cena spośród wszystkich ofert nie odrzuconych
- Cb – cena oferty badanej
- 100 wskaźnik stały 100 % = 100 pkt.
Zamawiający może udzielić zamówienia Wykonawcy, którego oferta odpowiada wszystkim wymaganiom określonym w niniejszym zapytaniu i została oceniona jako najkorzystniejsza w oparciu o podane kryteria wyboru.

Sposób obliczenia ceny oferty:
Cena musi być podana w złotych polskich cyfrowo i słownie, w zaokrągleniu do drugiego miejsca po przecinku.
Rozliczenia między Zamawiającym, a Wykonawcą będą regulowane w złotych polskich.

Wykluczenia

Z udziału w konkursie wyłączone są podmioty powiązane z Zamawiającym osobowo lub kapitałowo. Przez powiązania kapitałowe lub osobowe rozumie się wzajemne powiązania między Zamawiającym i Wykonawcą lub osobami upoważnionymi do zaciągania zobowiązań w ich imieniu lub osobami wykonującymi w ich imieniu czynności związane z przygotowaniem i przeprowadzeniem procedury wyboru wykonawcy a wykonawcą, polegające w szczególności na:
- uczestniczeniu w spółce jako wspólnik spółki cywilnej lub spółki osobowej,
- posiadaniu co najmniej 10 % udziałów lub akcji,
- pełnieniu funkcji członka organu nadzorczego lub zarządzającego, prokurenta, pełnomocnika,
- pozostawaniu w związku małżeńskim, w stosunku pokrewieństwa lub powinowactwa w linii prostej, pokrewieństwa drugiego stopnia lub powinowactwa drugiego stopnia w linii bocznej lub w stosunku przysposobienia, opieki lub kurateli.

Zamawiający - Beneficjent

Nazwa

ZWIĄZEK HARCERSTWA POLSKIEGO

Adres

00-491 Warszawa

mazowieckie , Warszawa

Numer telefonu

223390645

Fax

48223390606

NIP

5260251440

Tytuł projektu

Nic o nas, bez nas - podnoszenie kompetencji przedstawicieli organizacji pozarządowych w procesie stanowienia prawa

Numer projektu

POWR.02.16.00-00-0027/16-00
Liczba wyświetleń: 550