Termin składania ofert
Numer ogłoszenia
Status ogłoszenia
Zakończone
Miejsce i sposób składania ofert
Oferty prosimy przesyłać do 27 listopada 2019 r. na adres: Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; aneta.krec@zmp.poznan.pl
Oferta może być przesłana listem lub e-mailem (j.w.) wraz ze skanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych form będzie liczone jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty.
Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę
aneta.krec@zmp.poznan.pl
Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia
Aneta Kręc
Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia
61 63 350 57, 609 631 693
Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 19 osób i wyżywienia dla 23 osób w dniach 5-6 grudnia 2019 roku w Gdańsku podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń – kultura ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP”
Kategoria ogłoszenia
Usługi
Podkategoria ogłoszenia
Usługi hotelarskie
Miejsce realizacji zamówienia
Województwo:
pomorskie
Powiat:
Gdańsk
Miejscowość:
Gdańsk
Cel zamówienia
Celem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 19 osób i wyżywienia dla 23 osób w dniach 5-6 grudnia 2019 roku w Gdańsku.
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 19 osób i wyżywienia dla 23 osób w dniach 5-6 grudnia 2019 roku w Gdańsku podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń – kultura ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP”
a) zakwaterowanie podczas 2-dniowego spotkania 5-6 grudnia 2019 roku:
Nocleg ze śniadaniem dla 19 osób - zapewnienie uczestnikom zakwaterowania w hotelu/pensjonacie/ośrodku wypoczynkowym maksymalnie 3* dysponującym pokojami 1 osobowymi lub 2 osobowymi do pojedynczego wykorzystania.
Wszystkie pokoje z łazienkami, pościelą oraz ręcznikami. Cena brutto 1 noclegu dla 1 osoby nie może przekraczać: 240 zł dla hotelu 3* oraz 130 zł w hotelach poniżej 3* i pensjonatach.
b) wyżywienie dla 23 osób
- 5 grudnia 2019 – obiad, stała przerwa kawowa oraz kolacja (hotel)
- 6 grudnia 2019 – stała przerwa kawowa, obiad
Obiady: dwudaniowe (zupa+drugie danie: mięsne i wegetariańskie) z napojami i deserem – cena 1 obiadu nie może przekraczać 44 zł/osobę (brutto)
Kolacja : dwudaniowa (zupa+drugie danie: mięsne i wegetariańskie) z napojami i deserem – cena kolacji nie może przekraczać 44 zł/osobę (brutto)
Każdego dnia różne zestawy obiadowe.
Przerwy kawowe: gorące napoje (kawa, herbata czarna), mleko, ciasteczka - cena przerwy kawowej nie może przekraczać 15 zł/osobę (brutto).
Przerwy kawowe (usługa cateringowa) w dniu 5 grudnia 2019 roku oraz w dniu 6 grudnia 2019 roku serwowane w sali konferencyjnej wskazanej przez Urząd Miasta Gdańsk (na terenie Gdańska).
Obiady (usługa cateringowa) w dniu 5 grudnia 2019 r. i oraz w dniu 6 grudnia 2019 r. serwowane w miejscu wskazanym przez Urząd Miasta Gdańska (na terenie Gdańska).
Kolacja w dniu 5 grudnia 2019 roku serwowana w hotelu.
Realizacja usługi cateringowej polega na przygotowaniu i dostarczeniu do sali konferencyjnej wskazanej przez Urząd Miasta Gdańska wraz z rozłożeniem na stołach poczęstunku zgodnie ze szczegółowym wytycznymi określonymi w zapytaniu ofertowym.
Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringu.
Kod CPV
55270000-3
Nazwa kodu CPV
Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe
Harmonogram realizacji zamówienia
5 grudnia 2019 roku (czwartek)
13.00-14.00 – obiad (miejsce wskazane przez UM Gdańska)
14.00-19.00 – stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania (sala konferencyjna wskazana przez UM Gdańska)
19.00 – kolacja (hotel)
Nocleg 5/6 grudnia 2019 roku
6 grudnia 2019 roku (piątek)
9.00-14.00 – stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania (sala konferencyjna wskazana przez UM Gdańska)
14.00-15.00 – obiad (miejsce wskazane przez UM Gdańska)
Załączniki
Pytania i wyjaśnienia
Brak pytań i wyjaśnień
Dodatkowe warunki
Ofertę należy przygotować w języku polskim dołączając do niej wszystkie niezbędne dokumenty stanowiące załączniki do zapytania ofertowego. Należy podać cenę brutto za jeden dzień zakwaterowania ze śniadaniem dla 1 osoby, cenę brutto: obiadu dla 1 osoby, przerwy kawowej dla 1 osoby oraz kolacji dla 1 osoby.
Podana w ofercie cena musi uwzględniać wszystkie wymagania zapytania oraz obejmować koszty, jakie poniesie wykonawca z tytułu należytej realizacji przedmiotu zamówienia. Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.
Każdy WYKONAWCA może złożyć tylko jedną ofertę.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza składania ofert częściowych.
WYKONAWCA nie może powierzyć wykonania zamówienia ani jego części podwykonawcom.
WYKONAWCA ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem oferty.
WYKONAWCA dysponuje obiektem dostosowanym do potrzeb osób niepełnosprawnych
WYKONAWCA realizując zamówienie będzie przestrzegać bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia
WYKONAWCA stosuje zasadę równości szans kobiet i mężczyzn
ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do unieważnienia procedury zapytania ofertowego w każdym momencie trwania procedury bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY może odstąpić od podpisania umowy bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza możliwości negocjacji cenowej.
Warunki zmiany umowy
Podana liczba osób korzystających z noclegu oraz wyżywienia nie jest ostateczna. Dokładna liczba zostanie potwierdzona na 2 dni przed rozpoczęciem spotkania, w związku z czym Zamawiający ma prawo do bezkosztowej zmiany wielkości zamówienia do 30%, zgodnie z cenami jednostkowymi wskazanymi w ofercie.
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.
Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy
formularz ofertowy – zgodnie z załącznikiem nr 1,
oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych – zgodnie z załącznikiem nr 2,
propozycja menu przewidzianego na czas pobytu.
Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji
Przesłane przez Państwa informację będą brane pod uwagę przy wyborze najkorzystniejszej oferty spełniającej wyżej opisane warunki oraz proponowane ceny z tyt. świadczonych usług.
100 pkt - maksymalna ilość punktów przyznanych danej ofercie za część A, B , C przy czym:
Część (A) – max 30 pkt - cena (brutto) wyżywienia (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
cena najniższa
liczba punktów oferty ocenianej = ---------------------------- x 30pkt
cena oferty ocenianej
Część (B) – max 50 pkt - cena (brutto) nocleg ze śniadaniem (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
cena najniższa
liczba punktów oferty ocenianej = ---------------------------- x 50pkt
cena oferty ocenianej
Część (C) – max 20 pkt – odległość od sali konferencyjnej
odległość najmniejsza
liczba punktów oferty ocenianej = ---------------------------- x 20pkt
odległość oferty ocenianej
*Odległość miejsca spotkania (sali konferencyjnej) zostanie obliczona na podstawie informacji podanych w Google Maps i nie powinna przekraczać więcej niż 5 km.
Oferta przedstawiająca najkorzystniejsze warunki cenowe oraz dotyczące odległości od miejsca spotkania (sali konferencyjnej w Gdańsku), zostanie uznana za najkorzystniejszą, według przyjętych wyżej wskaźników oceny ofert.
Nazwa
ZWIĄZEK MIAST POLSKICH
Adres
61-517 Poznań
wielkopolskie
, Poznań
Numer telefonu
616335050
Fax
616335060
NIP
7781005845
Tytuł projektu
System Monitorowania Usług Publicznych - wdrożenie SMUP
Numer projektu
POWR.02.18.00-00-0017/18-00
Rozstrzygnięte
Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena
5. KONKRET A.Z Zbigniew Rybak, ul. Sokoła 60/12 53-136 Wrocław , usługa realizowana w Hotel Number One, ul. Jaglana 4, 80-749 Gdańsk, oferta przesłana do biura Związku Miast Polskich w dniu 27 listopada 2019 roku. Cena realizacji usługi wynosi 7 532 w tym podatek VAT (słownie: siedem tysięcy pięćset trzydzieści dwa złote brutto)