Strona główna
Logo unii europejskiej

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 26/CIS2 z dnia 11.10.2019

Data publikacji: 11.10.2019

Informacje o ogłoszeniu

Termin składania ofert

do dnia 21-10-2019

Numer ogłoszenia

1211332

Status ogłoszenia

Zakończone

Miejsce i sposób składania ofert

Oferty w formie pisemnej należy składać w biurze Żywieckiej Fundacji Rozwoju, 34-300 Żywiec, ul. Handlowa 5 lub pocztą elektroniczną na adres: cis@zfr.org.pl w terminie do dnia 21.10.2019 r. do godz. 12.00.
W przypadku przesłania oferty drogą pocztową liczy się data wpłynięcia oferty do Zamawiającego do dnia 21.10.2019r. do godz. 12.00.

Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę

cis@zfr.org.pl

Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia

Gabriela Gibas-Psuturi

Skrócony opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zapytania ofertowego jest dostawa sprzętu kuchennego do pracowni gastronomicznej w Centrum Integracji Społecznej w Żywcu zgodnie ze SZCZEGÓŁOWYM OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA.

Kategoria ogłoszenia

Dostawy

Podkategoria ogłoszenia

Dostawy inne

Miejsce realizacji zamówienia

Województwo: śląskie Powiat: żywiecki Miejscowość: Żywiec

Opis przedmiotu zamówienia

Cel zamówienia

Celem zamówienia jest wyłonienie dostawcy sprzętu kuchennego do pracowni gastronomicznej w Centrum Integracji Społecznej w Żywcu

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zapytania ofertowego jest dostawa sprzętu kuchennego do pracowni gastronomicznej w Centrum Integracji Społecznej w Żywcu zgodnie ze SZCZEGÓŁOWYM OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA.

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:

1. Blender specjalistyczny 230V HBH 750 Hamilton Beach Eclipse lub równoważny – 1 szt.

Dane techniczne:
Wymiary: szer. wys. głęb.: 216 mm, 470 mm, 286 mm
Zasilanie: 230 V
Moc: 3 KM / 1000 W
Obroty: 39 000/min.
Waga: 5 kg
Blender z obudową redukującą hałasy.
Max wysokość po otwarciu obudowy 56 cm
Mocny silnik 1 000 W z chłodzeniem. Wgrane programy. Możliwość wgrania dedykowanych programów z karty pamięci. 5 przycisków do programowania programów. Automatyczny wyłączanie po podniesieniu pokrywy.
Dożywotnia gwarancja na mechanizm tnący i ostrze ze stali nierdzewnej.
Syste popychania mieszanki w kierunku ostrzy.
Ochrona przed przegrzaniem – komunikat na wyświetlaczu.
Wyświetlacz.
Dzbanek o poj. 1,4 l
GWARANCJA: 3 lata

2. Myjka do dzbanków i blenderów Hamilton Beach BCR 100 lub równoważna – 1 szt.

Dane techniczne:
Wymiary dł. szer. wys.:16x16x13.3 cm
Waga 0.5kg
Konstrukcja: dysza ze stali nierdzewnej oraz poliwęglan odporny na uderzenia
Możliwość umycia każdego pojemnik do pojemności 2 litrów.
Stopki na przyssawki
Nie wymaga zasilania elektrycznego.
W zestawie: podstawa, dysza i wąż o długości 70 cm i średnicy 1 cm z obrotowym
przyłączem do węża.
Przepływ wody: 8 521 pm (przy 60 psi).

3. Sokowirówka wolnoobrotowa 0,4 kW CEADO CP 150 lub równoważna – 1 szt.

Dane techniczne:
Wymiary: dł, szer, wys. 180mm, 400mm, 456mm,
Max prędkość obrotowa 70obr/min.,
Moc całkowita 0,4kW,
Napięcie 230V,
Materiał: tworzywo sztuczne
Kolor: inox, czarny
Zasilanie elektryczne

Dodatkowe informacje:
- otwór wsadowy min: 60mm
- prędkość max: 70 obr/min
- wymiary: 18x40x46,5cm
- moc: 400W
- wydajność do 60 kg owoców na godzinę
- możliwość demontażu bez narzędzi i mycia w zmywarce wszystkich części wchodzących w kontakt z żywnością
GWARANCJA: 2 lata

4. Grill kontaktowy elektryczny z timerem, BARTSCHER, Panini-T 1R lub równoważny – 1 szt.

Dane techniczne:
Wymiary dł. szer. wys.: 410x400x200 mm
Materiał: stal szlachetna
Materiał płyt grillowych: żeliwo, emaliowane
Ilość stref 1
Płyty grillowe ryflowane
Górna płyta grillowa: szer. 340 x gł. 220 mm
Dolna płyta grillowa: szer. 360 x gł. 285 mm
Moc przyłączeniowa: 2,2 kW / 230 V / 50-60 Hz
Waga: 18,4 kg
Sterowanie: pokrętło
Termostat regulowany w zakresie od 50 °C do 300 °C
Lampka kontrolna nagrzania
Sygnał dźwiękowy po upływie czasu grillowania (0-15 minut)
Lampka kontrolna WŁĄCZENIA / WYŁĄCZENIA
Timer
Pojemnik na tłuszcz
W zestawie szczotka do czyszczenia

5. Mikser pojedynczy HAMILTON BEACH, HMD 200 lub równoważny – 1 szt.

Dane techniczne:
Możliwość przygotowywania milkshake’ów, blendowania jaj i masy na ciasta/desery.
Wymiary dł. szer. wys. 171mm, 165mm, 521mm
Moc: 300W
Napiecie: 230V
Waga 7 kg
Dwie metody uruchamiania silnika - możliwość uruchomienia i zatrzymać miksowanie przez umieszczenie kubka w prowadnicy.

6. Dzbanek z poliwęglanu Hamilton Beach 6126-750 lub równoważny – 1 szt.

Dane techniczne:
Materiał poliwęglan
Pojemność: 1,4l
Miarka z czytelną podziałką
Dzbanek pasuje do blendera HBH750-CE.
UWAGA!!! Dzbanek stanowić musi akcesorium do blendera specjalistycznego z pozycji nr 1 niniejszego zamówienia

7. Pojemnik metalowy Hamilton Beach, 110E lub równoważny – 2 szt.
Materiał: stal
pojemnik do HMD400/300/200

UWAGA!!! pojemnik stanowić musi akcesorium do miksera pojedynczego z pozycji nr 5 niniejszego zamówienia

Wykonawca zamówienia zapewnia dostawę wraz z wniesieniem, rozpakowaniem i uruchomieniem w pracowni gastronomicznej Centrum Integracji Społecznej w Żywcu, ul. Dworcowa 2.
Gwarancja – 12 miesięcy za wyjątkiem pozycji 1 i 3.

Kod CPV

39221000-7

Nazwa kodu CPV

Sprzęt kuchenny

Harmonogram realizacji zamówienia

Termin realizacji zamówienia:
termin dostawy do 30 października 2019
Miejsce dostawy: Żywiec, ul. Dworcowa 2, Żywiecka Fundacja Rozwoju - Centrum Integracji Społecznej w Żywcu

Załączniki

Pytania i wyjaśnienia

Brak pytań i wyjaśnień

Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności

WYMAGANIA DOT. WYKONAWCY:

UWAGA!!! Ofertę mogą składać wyłącznie Wykonawcy nie powiązani kapitałowo oraz osobowo z Zamawiającym

Wykonawca musi:
- posiadać odpowiednie zaplecze techniczne i kadrowe pozwalające na realizację zamówienia
- posiadać uprawnienia do wykonania przedmiotu zamówienia
- znajdować się w sytuacji ekonomicznej umożliwiającej wykonanie zamówienia (Zamawiający nie przewiduje płatności zaliczkowych)
Spełnienie wymagań weryfikowane będzie na podstawie oświadczeń złożonych przez Wykonawcę.

Oferent składając niniejszą ofertę oświadcza, że:
a) Nie jest powiązany z Zamawiającym osobowo lub kapitałowo. Przez powiązania kapitałowe lub osobowe rozumie się wzajemne powiązania między Zamawiającym lub osobami upoważnionymi do zaciągania zobowiązań w imieniu zamawiającego lub osobami wykonującymi w imieniu zamawiającego czynności związane z przygotowaniem
i przeprowadzeniem procedury wyboru Wykonawcy a Wykonawcą, polegające w szczególności na:
• uczestniczeniu w spółce jako wspólnik spółki cywilnej lub spółki osobowej;
• posiadaniu co najmniej 10% udziałów lub akcji;
• pełnieniu funkcji członka organu nadzorczego lub zarządzającego, prokurenta, pełnomocnika;
• pozostawaniu w związku małżeńskim, w stosunku pokrewieństwa lub powinowactwa w linii prostej, pokrewieństwa drugiego stopnia lub powinowactwa drugiego stopnia w linii bocznej lub w stosunku przysposobienia, opieki lub kurateli.
b) Posiada uprawnienia do wykonywania usług będących przedmiotem zamówienia;
c) Posiada odpowiednie zaplecze techniczne i kadrowe do realizacji niniejszego zamówienia.
d) Znajduje się w sytuacji ekonomicznej pozwalającej na wykonanie niniejszego zamówienia
e) W pełni akceptuje oraz spełnia wszystkie warunki i wymagania dotyczące udziału
w postępowaniu.
f) Zapoznał się z treścią Zapytania ofertowego i nie wnosi do niego zastrzeżeń oraz przyjmuje warunki w nim zawarte.
g) Świadomy odpowiedzialności za składanie fałszywych oświadczeń, informuje, iż powyższe dane są zgodne z prawdą.

Wiedza i doświadczenie

jak w zapytaniu

Potencjał techniczny

jak w zapytaniu

Osoby zdolne do wykonania zamówienia

jak w zapytaniu

Sytuacja ekonomiczna i finansowa

jak w zapytaniu

Dodatkowe warunki

jak w zapytaniu

Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy

Oferta powinna zawierać:
- formularz ofertowy wraz ceną brutto za całość zamówienia – załącznik nr 1
- formularz oświadczeń – załącznik nr 2
- specyfikację oferowanych produktów wraz ze zdjęciem – załącznik nr 3

Zamówienia uzupełniające

Zamawiający o ile zaistnieje konieczność przewiduje ogłoszenie kolejnego zapytania dot. dostawy sprzętu kuchennego do pracowni gastronomicznej w Centrum Integracji Społecznej.

Ocena oferty

Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji

Kryteria wyboru oferty:
- cena - 100% tj. 100 pkt.

tj. max ilość punktów, którą może zdobyć oferent wynosi 100 pkt (max ilość punktów 100 za powyższe kryterium)

Sposób wyliczenia kryterium
Maksymalną ilość punktów w ramach kryterium „cena” (cena brutto) otrzyma najtańsza oferta według wzoru: Najniższa cena oferty brutto/cena oferty ocenianej brutto x 100% (x100) Pozostałe oferty otrzymają odpowiednio niższą ilość punktów

Zamawiający dokona wyboru oferty najkorzystniejszej spośród ofert niepodlegających odrzuceniu. Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta z najwyższą liczbą punktów.
W przypadku uzyskania jednakowej ilości punktów Zamawiający zwróci się do Wykonawców tych ofert o złożenie ofert dodatkowych.
Zamawiający nie przewiduje możliwości składania ofert częściowych oraz ofert wariantowych.

Wykluczenia

UWAGA!!! Ofertę mogą składać wyłącznie Wykonawcy nie powiązani kapitałowo oraz osobowo z Zamawiającym

Spełnienie wymagań weryfikowane będzie na podstawie oświadczeń złożonych przez Wykonawcę.

Oferent składając niniejszą ofertę oświadcza, że:
a) Nie jest powiązany z Zamawiającym osobowo lub kapitałowo. Przez powiązania kapitałowe lub osobowe rozumie się wzajemne powiązania między Zamawiającym lub osobami upoważnionymi do zaciągania zobowiązań w imieniu zamawiającego lub osobami wykonującymi w imieniu zamawiającego czynności związane z przygotowaniem
i przeprowadzeniem procedury wyboru Wykonawcy a Wykonawcą, polegające w szczególności na:
• uczestniczeniu w spółce jako wspólnik spółki cywilnej lub spółki osobowej;
• posiadaniu co najmniej 10% udziałów lub akcji;
• pełnieniu funkcji członka organu nadzorczego lub zarządzającego, prokurenta, pełnomocnika;
• pozostawaniu w związku małżeńskim, w stosunku pokrewieństwa lub powinowactwa w linii prostej, pokrewieństwa drugiego stopnia lub powinowactwa drugiego stopnia w linii bocznej lub w stosunku przysposobienia, opieki lub kurateli.

Zamawiający - Beneficjent

Nazwa

ŻYWIECKA FUNDACJA ROZWOJU

Adres

Niwy 8

34-300 Żywiec

śląskie , żywiecki

Numer telefonu

334754477

Fax

334754477

NIP

5532250674

Tytuł projektu

Centrum Integracji Społecznej w Żywcu - ETAP II

Numer projektu

RPSL.09.01.05-24-045F/17-00

Informacja o wybranym wykonawcy

Rozstrzygnięte

Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena

Technika Group Sp. z o.o. Sp. k. ul. Miłosna 4, Ochaby Małe, 43-430 Skoczów, oferta wpłynęła 15.10.2019r. godz. 10.41, całkowita kwota brutto zamówienia 17212,05 zł
Liczba wyświetleń: 509