Termin składania ofert
Numer ogłoszenia
Status ogłoszenia
Zakończone
Miejsce i sposób składania ofert
Oferty prosimy przesyłać do 4 października 2019 r. na adres: Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; aneta.krec@zmp.poznan.pl (oferta może być przesłana listem lub e-mailem wraz z zeskanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych form będzie liczone, jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty).
Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę
aneta.krec@zmp.poznan.pl
Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia
Aneta Kręc
Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia
61 63 350 57, 609 631 693
Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla 25 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-edukacja 1 w dniach 15-16 października 2019 roku w ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP
Kategoria ogłoszenia
Usługi
Podkategoria ogłoszenia
Usługi cateringowe
Miejsce realizacji zamówienia
Województwo:
pomorskie
Powiat:
Gdynia
Miejscowość:
Gdynia
Cel zamówienia
Celem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia (cateringu) dla 25 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-edukacja w dniach 15-16 października 2019 roku w Gdyni
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla 25 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-edukacja 1 w dniach 15-16 października 2019 roku w ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP”
Wyżywienie podczas 2-dniowego spotkania 15-16 października 2019 roku:
- 15 października– obiad, przerwa kawowa (catering) dla 25 osób
- 16 października – obiad, przerwa kawowa (catering) dla 25 osób
Obiady dwudaniowe (zupa +drugie danie) z napojem – cena 1 obiadu nie może przekraczać 44 zł/osobę (brutto). Każdego dnia różne zestawy obiadowe.
Przerwy kawowe – gorące napoje (kawa, herbata) mleko, ciasteczka – cena przerwy kawowej nie może przekraczać 15zł/osobę (brutto).
Realizacja usługi cateringowej polega na przygotowaniu i dostarczeniu do Pomorskiego Parku Naukowo-Technologicznego w Gdyni, al. Zwycięstwa 96/98, Budynek 3, I piętro, Sala D wraz rozłożeniem na stołach poczęstunku zgodnie ze szczegółowymi wytycznymi określonymi w zapytaniu ofertowym. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringowej
Kod CPV
55300000-3
Nazwa kodu CPV
Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
Harmonogram realizacji zamówienia
15 października 2019 r.
od 12.30 stała przerwa kawowa, dostępna przed rozpoczęciem spotkania
13.00 - 14.00 obiad
14.00 - 19.00 obrady
16 października 2019 r.
od 9.00 stała przerwa kawowa, dostępna przed rozpoczęciem spotkania
9.00 - 15.00 obrady
15.00 - obiad
Załączniki
Pytania i wyjaśnienia
Brak pytań i wyjaśnień
Dodatkowe warunki
Ofertę należy przygotować w języku polskim dołączając do niej wszystkie niezbędne dokumenty stanowiące załączniki do zapytania ofertowego. Należy podać cenę brutto dla 1 osoby: obiadu i przerwy kawowej
Podana w ofercie cena musi uwzględniać wszystkie wymagania zapytania oraz obejmować koszty, jakie poniesie wykonawca z tytułu należytej realizacji przedmiotu zamówienia. Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.
Każdy WYKONAWCA może złożyć tylko jedną ofertę.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza składania ofert częściowych.
WYKONAWCA nie może powierzyć wykonania zamówienia ani jego części podwykonawcom.
WYKONAWCA ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem oferty.
WYKONAWCA dysponuje obiektem dostosowanym do potrzeb osób niepełnosprawnych
WYKONAWCA realizując zamówienie będzie przestrzegać bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia
WYKONAWCA stosuje zasadę równości szans kobiet i mężczyzn
ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do unieważnienia procedury zapytania ofertowego w każdym momencie trwania procedury bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY może odstąpić od podpisania umowy bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza możliwości negocjacji cenowej.
Warunki zmiany umowy
Podana liczba osób korzystających z wyżywienia - cateringu (25 osób) nie jest ostateczna. Dokładna liczba zostanie potwierdzona na 3 dni przed rozpoczęciem spotkania, w związku, z czym Zamawiający ma prawo do bez kosztowej zmiany wielkości zamówienia do 30%, zgodnie z cenami jednostkowymi wskazanymi w ofercie.
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.
Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy
formularz ofertowy – załącznik nr 1,
oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych – załącznik nr 2,
Propozycja menu.
Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji
Przesłane przez Państwa informację będą brane pod uwagę przy wyborze najkorzystniejszej oferty spełniającej wyżej opisane warunki oraz proponowane ceny z tyt. świadczonych usług.
Nazwa
ZWIĄZEK MIAST POLSKICH
Adres
61-517 Poznań
wielkopolskie
, Poznań
Numer telefonu
616335050
Fax
616335060
NIP
7781005845
Tytuł projektu
System Monitorowania Usług Publicznych - wdrożenie SMUP
Numer projektu
POWR.02.18.00-00-0017/18-00
Rozstrzygnięte
Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena
Eureka Restauracja/Catering "AMARET" Piotr Orłowski, Al Zwycięstwa 96/98 84-451 Gdynia, oferta została przesłana do biura Związku Miast Polskich w dniu 4 października 2019 r. Cena za wykonie usługi (koszty cateringu) wynosi 2 950 zł (dwa tysiące dziewięćset pięćdziesiąt złotych brutto)