Strona główna
Logo unii europejskiej

Zapewnienie wyżywienia (catering) dla 25 osób w dniach 15-16 października 2019 roku w Gdyni.

Data publikacji: 26.09.2019

Informacje o ogłoszeniu

Termin składania ofert

do dnia 04-10-2019

Numer ogłoszenia

1208541

Status ogłoszenia

Zakończone

Miejsce i sposób składania ofert

Oferty prosimy przesyłać do 4 października 2019 r. na adres: Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; aneta.krec@zmp.poznan.pl (oferta może być przesłana listem lub e-mailem wraz z zeskanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych form będzie liczone, jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty).

Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę

aneta.krec@zmp.poznan.pl

Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia

Aneta Kręc

Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia

61 63 350 57, 609 631 693

Skrócony opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla 25 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-edukacja 1 w dniach 15-16 października 2019 roku w ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP

Kategoria ogłoszenia

Usługi

Podkategoria ogłoszenia

Usługi cateringowe

Miejsce realizacji zamówienia

Województwo: pomorskie Powiat: Gdynia Miejscowość: Gdynia

Opis przedmiotu zamówienia

Cel zamówienia

Celem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia (cateringu) dla 25 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-edukacja w dniach 15-16 października 2019 roku w Gdyni

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla 25 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-edukacja 1 w dniach 15-16 października 2019 roku w ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP”
Wyżywienie podczas 2-dniowego spotkania 15-16 października 2019 roku:
- 15 października– obiad, przerwa kawowa (catering) dla 25 osób
- 16 października – obiad, przerwa kawowa (catering) dla 25 osób
Obiady dwudaniowe (zupa +drugie danie) z napojem – cena 1 obiadu nie może przekraczać 44 zł/osobę (brutto). Każdego dnia różne zestawy obiadowe.
Przerwy kawowe – gorące napoje (kawa, herbata) mleko, ciasteczka – cena przerwy kawowej nie może przekraczać 15zł/osobę (brutto).
Realizacja usługi cateringowej polega na przygotowaniu i dostarczeniu do Pomorskiego Parku Naukowo-Technologicznego w Gdyni, al. Zwycięstwa 96/98, Budynek 3, I piętro, Sala D wraz rozłożeniem na stołach poczęstunku zgodnie ze szczegółowymi wytycznymi określonymi w zapytaniu ofertowym. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringowej

Kod CPV

55300000-3

Nazwa kodu CPV

Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

Harmonogram realizacji zamówienia

15 października 2019 r.
od 12.30 stała przerwa kawowa, dostępna przed rozpoczęciem spotkania
13.00 - 14.00 obiad
14.00 - 19.00 obrady
16 października 2019 r.
od 9.00 stała przerwa kawowa, dostępna przed rozpoczęciem spotkania
9.00 - 15.00 obrady
15.00 - obiad

Załączniki

Pytania i wyjaśnienia

Brak pytań i wyjaśnień

Dodatkowe warunki

Ofertę należy przygotować w języku polskim dołączając do niej wszystkie niezbędne dokumenty stanowiące załączniki do zapytania ofertowego. Należy podać cenę brutto dla 1 osoby: obiadu i przerwy kawowej
Podana w ofercie cena musi uwzględniać wszystkie wymagania zapytania oraz obejmować koszty, jakie poniesie wykonawca z tytułu należytej realizacji przedmiotu zamówienia. Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.
Każdy WYKONAWCA może złożyć tylko jedną ofertę.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza składania ofert częściowych.
WYKONAWCA nie może powierzyć wykonania zamówienia ani jego części podwykonawcom.
WYKONAWCA ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem oferty.
WYKONAWCA dysponuje obiektem dostosowanym do potrzeb osób niepełnosprawnych
WYKONAWCA realizując zamówienie będzie przestrzegać bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia
WYKONAWCA stosuje zasadę równości szans kobiet i mężczyzn
ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do unieważnienia procedury zapytania ofertowego w każdym momencie trwania procedury bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY może odstąpić od podpisania umowy bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza możliwości negocjacji cenowej.

Warunki zmiany umowy

Podana liczba osób korzystających z wyżywienia - cateringu (25 osób) nie jest ostateczna. Dokładna liczba zostanie potwierdzona na 3 dni przed rozpoczęciem spotkania, w związku, z czym Zamawiający ma prawo do bez kosztowej zmiany wielkości zamówienia do 30%, zgodnie z cenami jednostkowymi wskazanymi w ofercie.
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.

Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy

formularz ofertowy – załącznik nr 1,
oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych – załącznik nr 2,
Propozycja menu.

Ocena oferty

Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji

Przesłane przez Państwa informację będą brane pod uwagę przy wyborze najkorzystniejszej oferty spełniającej wyżej opisane warunki oraz proponowane ceny z tyt. świadczonych usług.

Zamawiający - Beneficjent

Nazwa

ZWIĄZEK MIAST POLSKICH

Adres

Robocza 42

61-517 Poznań

wielkopolskie , Poznań

Numer telefonu

616335050

Fax

616335060

NIP

7781005845

Tytuł projektu

System Monitorowania Usług Publicznych - wdrożenie SMUP

Numer projektu

POWR.02.18.00-00-0017/18-00

Informacja o wybranym wykonawcy

Rozstrzygnięte

Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena

Eureka Restauracja/Catering "AMARET" Piotr Orłowski, Al Zwycięstwa 96/98 84-451 Gdynia, oferta została przesłana do biura Związku Miast Polskich w dniu 4 października 2019 r. Cena za wykonie usługi (koszty cateringu) wynosi 2 950 zł (dwa tysiące dziewięćset pięćdziesiąt złotych brutto)
Liczba wyświetleń: 524