Termin składania ofert
Numer ogłoszenia
Status ogłoszenia
Zakończone
Miejsce i sposób składania ofert
Oferty prosimy przesyłać do 3 października 2019 r. na adres: Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; aneta.krec@zmp.poznan.pl (oferta może być przesłana listem lub e-mailem wraz z zeskanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych form będzie liczone, jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty).
Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę
aneta.krec@zmp.poznan.pl
Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia
Aneta Kręc
Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia
61 63 350 57, 609 631 693
Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 18 osób i kolacji dla 25 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń – edukacja1 w dniach 15-16 października 2019 roku w Gdyni w ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP”
Kategoria ogłoszenia
Usługi
Podkategoria ogłoszenia
Usługi hotelarskie
Miejsce realizacji zamówienia
Województwo:
pomorskie
Powiat:
Gdynia
Miejscowość:
Gdynia
Cel zamówienia
Celem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 18 osób i kolacji dla 25 osób w dniach 15- 16 października 2019 roku w Gdyni w ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP”
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 18 osób i kolacji dla 25 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń – edukacja1 w dniach 15-16 października 2019 roku w Gdyni w ramach realizowanego projektu: „System monitorowania usług publicznych – wdrożenie SMUP”
a) zakwaterowanie podczas 2-dniowego spotkania 15-16 października 2019 roku:
- Nocleg ze śniadaniem dla 18 osób - zapewnienie uczestnikom zakwaterowania w hotelu/pensjonacie/ośrodku wypoczynkowym maksymalnie 3* dysponującym pokojami 1 osobowymi lub 2 osobowymi do pojedynczego wykorzystania
Wszystkie pokoje z łazienkami, pościelą oraz ręcznikami. Cena brutto 1 noclegu dla 1 osoby nie może przekraczać: 240 zł dla hotelu 3* oraz 130 zł w hotelach poniżej 3* i pensjonatach.
b) kolacja dla 25 osób
Kolacja: dwudaniowa (zupa +drugie danie) z napojem – cena kolacji nie może przekraczać 44 zł/osobę (brutto)
Kod CPV
55120000-7
Nazwa kodu CPV
Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji
Harmonogram realizacji zamówienia
Nocleg 15-16 października 2019, kolacja w dniu 15 października 2019
Załączniki
Pytania i wyjaśnienia
Brak pytań i wyjaśnień
Dodatkowe warunki
Ofertę należy przygotować w języku polskim dołączając do niej wszystkie niezbędne dokumenty stanowiące załączniki do zapytania ofertowego. Należy podać cenę brutto za jeden dzień zakwaterowania ze śniadaniem dla 1 osoby oraz cenę brutto kolacji dla 1 osoby.
Podana w ofercie cena musi uwzględniać wszystkie wymagania zapytania oraz obejmować koszty, jakie poniesie wykonawca z tytułu należytej realizacji przedmiotu zamówienia. Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.
Każdy WYKONAWCA może złożyć tylko jedną ofertę.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza składania ofert częściowych.
WYKONAWCA nie może powierzyć wykonania zamówienia ani jego części podwykonawcom.
WYKONAWCA ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem oferty.
WYKONAWCA dysponuje obiektem dostosowanym do potrzeb osób niepełnosprawnych
WYKONAWCA realizując zamówienie będzie przestrzegać bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia
WYKONAWCA stosuje zasadę równości szans kobiet i mężczyzn
ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do unieważnienia procedury zapytania ofertowego w każdym momencie trwania procedury bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY może odstąpić od podpisania umowy bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza możliwości negocjacji cenowej.
Warunki zmiany umowy
Podana liczba osób korzystających z noclegu (18 osoby) oraz kolacji (25 osób) nie jest ostateczna. Dokładna liczba zostanie potwierdzona na 3 dni przed rozpoczęciem spotkania, w związku, z czym Zamawiający ma prawo do bez kosztowej zmiany wielkości zamówienia do 30%, zgodnie z cenami jednostkowymi wskazanymi w ofercie.
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.
Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy
formularz ofertowy – załącznik nr 1,
oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych – załącznik nr 2,
Propozycja menu przewidzianego na czas pobytu.
Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji
Przesłane przez Państwa informację będą brane pod uwagę przy wyborze najkorzystniejszej oferty spełniającej wyżej opisane warunki oraz proponowane ceny z tyt. świadczonych usług.
100 pkt - maksymalna ilość punktów przyznanych danej ofercie za część A, B , C przy czym:
Część (A) – max 30 pkt - cena (brutto) wyżywienia (podstawa wyliczenia dla jednej osoby: kolacja)
liczba punktów oferty ocenianej =cena najniższa /cena oferty ocenianej x 30 pkt
Część (B) – max 50 pkt - cena (brutto) nocleg ze śniadaniem (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
liczba punktów oferty ocenianej =cena najniższa/ cena oferty ocenianej x 50 pkt.
Część (C) – max 20 pkt – odległość od UM w Gdyni. aleja Piłsudskiego
liczba punktów oferty ocenianej =cena najniższa/ cena oferty ocenianej x 20 pkt.
*Odległość hotelu od UM w Gdyni zostanie obliczona na podstawie informacji podanych w Google Maps
Nazwa
ZWIĄZEK MIAST POLSKICH
Adres
61-517 Poznań
wielkopolskie
, Poznań
Numer telefonu
616335050
Fax
616335060
NIP
7781005845
Tytuł projektu
System Monitorowania Usług Publicznych - wdrożenie SMUP
Numer projektu
POWR.02.18.00-00-0017/18-00
Rozstrzygnięte
Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena
Hotel BLICK, ul. Jana z Kolna , 81-351 Gdynia, województwo pomorskie, oferta została przesłana do biura Związku Miast Polskich w dniu 1 października 2019 roku. Cena za wykonanie usługi (koszt noclegu i koszt kolacji) wynosi 3 340 zł brutto (słownie: trzy tysiące trzysta czterdzieści złotych brutto)