Termin składania ofert
Numer ogłoszenia
Status ogłoszenia
Zakończone
Miejsce i sposób składania ofert
Oferty prosimy przesyłać do 16 sierpnia 2019 r. na adres: Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; ewa.ziolkowska@zmp.poznan.pl (oferta może być przesłana listem, faksem (nr 61/63-350-60) lub e-mailem wraz z zeskanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych form będzie liczone, jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty).
Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę
ewa.ziolkowska@zmp.poznan.pl
Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia
Ewa Ziółkowska
Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia
61/63-350-57
Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 13 osób i wyżywienia dla 15 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-Oświata w dniach 19-20 września 2019 roku w Dzierżoniowie w ramach realizowanego projektu: „Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów” II etap
Kategoria ogłoszenia
Usługi
Podkategoria ogłoszenia
Usługi hotelarskie
Miejsce realizacji zamówienia
Województwo:
dolnośląskie
Powiat:
dzierżoniowski
Miejscowość:
Dzierżoniów
Cel zamówienia
Celem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 13 osób i wyżywienia dla 15 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-Oświata w dniach 19-20 września 2019 roku w Dzierżoniowie
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 13 osób i wyżywienia dla 15 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-Oświata w dniach 19-20 września 2019 roku w Dzierżoniowie.
a) zakwaterowanie podczas 2-dniowego spotkania 19-20 września 2019 roku:
- Nocleg ze śniadaniem dla 13 osób - zapewnienie uczestnikom zakwaterowania w hotelu/pensjonacie/ośrodku wypoczynkowym maksymalnie 3* dysponującym pokojami 1 osobowymi lub 2 osobowymi do pojedynczego wykorzystania
Wszystkie pokoje z łazienkami, pościelą oraz ręcznikami. Cena brutto 1 noclegu dla 1 osoby nie może przekraczać: 220 zł dla hotelu 3* oraz 120 zł w hotelach poniżej 3* i pensjonatach.
b) wyżywienie
19 września 2019 roku: obiad, przerwa kawowa (catering), kolacja dla 15 osób
20 września 2019 roku: przerwa kawowa (catering), obiad dla 15 osób
Obiady: dwudaniowe (zupa +drugie danie) z napojem – cena 1 obiadu nie może przekraczać 35 zł/osobę (brutto)
Kolacja: dwudaniowa (zupa +drugie danie) z napojem – cena kolacji nie może przekraczać 35 zł/osobę (brutto)
- Każdego dnia różne zestawy obiadowe.
Przerwy kawowe (catering): gorące napoje (kawa, herbata czarna), mleko, ciasteczka - cena przerwy kawowej nie może przekraczać 15 zł/osobę (brutto).
Realizacja usługi cateringowej polega na przygotowaniu i dostarczeniu do wskazanej sali w Urzędzie Miasta w Dzierżoniowie; 58-200 Dzierżoniów, Rynek 1(19 września br.) oraz sali w Dzierżoniowskim Ośrodku Kultury; ul. Świdnicka 23; 58-200 Dzierżoniów (20 września br.); wraz z rozłożeniem na stołach poczęstunku zgodnie ze szczegółowym wytycznymi określonymi w zapytaniu ofertowym.
Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringu.
Kod CPV
55120000-7
Nazwa kodu CPV
Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji
Harmonogram realizacji zamówienia
5. TERMIN I MIEJSCE WYKONANIA ZAMÓWIENIA
Termin realizacji zamówienia 19-20 września 2019 r. miejsce Dzierżoniów
19 września 2019 roku
Od 11.30 stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania
11.30-13.00 obrady
13.00-14.00 obiad
14.00-18.00 obrady
18.00-19.00 kolacja
20 września 2019 roku
Od 9.00 stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania
9.00-14.00 obrady
14.00-14.30 obiad
Załączniki
Pytania i wyjaśnienia
Brak pytań i wyjaśnień
Dodatkowe warunki
Ofertę należy przygotować w języku polskim dołączając do niej wszystkie niezbędne dokumenty stanowiące załączniki do zapytania ofertowego. Należy podać cenę brutto za jeden dzień zakwaterowania ze śniadaniem dla 1 osoby, cenę brutto dla 1 osoby: obiadu, przerwy kawowej oraz kolacji.
Podana w ofercie cena musi uwzględniać wszystkie wymagania zapytania oraz obejmować koszty, jakie poniesie wykonawca z tytułu należytej realizacji przedmiotu zamówienia. Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.
Każdy WYKONAWCA może złożyć tylko jedną ofertę.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza składania ofert częściowych.
WYKONAWCA nie może powierzyć wykonania zamówienia ani jego części podwykonawcom.
WYKONAWCA ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem oferty.
WYKONAWCA dysponuje obiektem dostosowanym do potrzeb osób niepełnosprawnych
WYKONAWCA realizując zamówienie będzie przestrzegać bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia
WYKONAWCA stosuje zasadę równości szans kobiet i mężczyzn
ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do unieważnienia procedury zapytania ofertowego w każdym momencie trwania procedury bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY może odstąpić od podpisania umowy bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza możliwości negocjacji cenowej.
Warunki zmiany umowy
Podana liczba osób korzystających z noclegu (13 osoby) oraz wyżywienia (15 osób) nie jest ostateczna. Dokładna liczba zostanie potwierdzona na 3 dni przed rozpoczęciem spotkania, w związku, z czym Zamawiający ma prawo do bez kosztowej zmiany wielkości zamówienia do 30%, zgodnie z cenami jednostkowymi wskazanymi w ofercie.
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.
Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy
formularz ofertowy – załącznik nr 1,
oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych – załącznik nr 2,
Propozycja menu przewidzianego na czas pobytu.
Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji
Przesłane przez Państwa informację będą brane pod uwagę przy wyborze najkorzystniejszej oferty spełniającej wyżej opisane warunki oraz proponowane ceny z tyt. świadczonych usług.
100 pkt - maksymalna ilość punktów przyznanych danej ofercie za część A, B , C przy czym:
Część (A) – max 30 pkt - cena (brutto) wyżywienia (podstawa wyliczenia dla jednej osoby: dwa obiady, dwie przerwy kawowe oraz kolacja)
liczba punktów oferty ocenianej = cena najniższa/ cena oferty ocenianej x 30pkt
Część (B) – max 50 pkt - cena (brutto) nocleg ze śniadaniem (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
liczba punktów oferty ocenianej = cena najniższa/cena oferty ocenianej x 50pkt
Część (C) – max 20 pkt – odległość od UM w Dzierżoniowie
liczba punktów oferty ocenianej = odległość najmniejsza/ odległość oferty ocenianej x 20pkt
*Odległość hotelu od UM w Dzierżoniowie zostanie obliczona na podstawie informacji podanych w Google Maps
Nazwa
OŚRODEK ROZWOJU EDUKACJI
Adres
00-478 Warszawa
mazowieckie
, Warszawa
Numer telefonu
223453700
Fax
223453700
NIP
7010211452
Tytuł projektu
Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów
Numer projektu
POWR.02.10.00-00-0003/15-00
Rozstrzygnięte
Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena
Hotel Miodowy sp. z o.o.; ul. Cicha 4; 58-200 Dzierżoniów, województwo dolnośląskie, powiat dzierżoniowski, oferta została przesłana w dniu 13 sierpnia 2019 roku. Cena za wykonanie umowy (koszt wyżywienia i koszt noclegu) wynosi 3 360 zł w tym podatek VAT .