Strona główna
Logo unii europejskiej

Zapewnienie zakwaterowania dla 14 osób i wyżywienia (obiady, przerwy kawowe) dla 16 osób w dniach 14-15 lutego 2019 roku

Data publikacji: 11.12.2018

Informacje o ogłoszeniu

Termin składania ofert

do dnia 21-12-2018

Numer ogłoszenia

1154811

Status ogłoszenia

Zakończone

Miejsce i sposób składania ofert

Oferty prosimy przesyłać na adres: Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; ewa.ziolkowska@zmp.poznan.pl (oferta może być przesłana listem, faksem (nr 61/63-350-60) lub e-mailem wraz z zeskanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych form będzie liczone, jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty).

Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę

ewa.ziolkowska@zmp.poznan.pl

Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia

Ewa Ziółkowska

Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia

61/63 350 57

Skrócony opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 14 osób i wyżywienia dla 16 osób podczas spotkania GWD-Oświata w dniach 14-15 lutego 2019 roku w Morawicy
a) zakwaterowanie podczas 2-dniowego spotkania 14-15 lutego 2019 roku:
- Nocleg ze śniadaniem dla 14 osób
b) wyżywienie
14 lutego 2019 roku: obiad, przerwa kawowa (catering) dla 16 osób
15 lutego 2019 roku: obiad, przerwa kawowa (catering) dla 16 osób

Kategoria ogłoszenia

Usługi

Podkategoria ogłoszenia

Usługi hotelarskie

Miejsce realizacji zamówienia

Województwo: świętokrzyskie Powiat: kielecki Miejscowość: Morawica

Opis przedmiotu zamówienia

Cel zamówienia

Celem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 14 osób i wyżywienia (obiady, przerwy kawowe) dla 16 osób podczas spotkania w dniach 14-15 lutego 2019 roku w Morawicy (woj.świętokrzyskie)

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie zakwaterowania dla 14 osób i wyżywienia (obiady, przerwy kawowe) dla 16 osób podczas spotkania GWD w dniach 14-15 lutego 2019 roku
a) zakwaterowanie podczas 2-dniowego spotkania 14-15 lutego 2019 roku:
- Nocleg ze śniadaniem dla 14 osób - zapewnienie uczestnikom zakwaterowania w hotelu/pensjonacie/ośrodku wypoczynkowym dysponującym pokojami 1 osobowymi lub 2 osobowymi do pojedynczego wykorzystania
Wszystkie pokoje z łazienkami, pościelą oraz ręcznikami. Cena brutto 1 noclegu dla 1 osoby nie może przekraczać: 220 zł dla hotelu 3* lub 120 zł dla hotelu o niższym standardzie
b) wyżywienie
14 lutego 2019 roku: obiad, przerwa kawowa (catering) dla 16 osób
15 lutego 2019 roku: obiad, przerwa kawowa (catering) dla 16 osób

Obiady: dwudaniowe (zupa +drugie danie) z napojem – cena 1 obiadu nie może przekraczać 35 zł/osobę (brutto)
- Każdego dnia różne zestawy obiadowe.
Przerwy kawowe: gorące napoje (kawa, herbata czarna), mleko, ciasteczka - cena przerwy kawowej nie może przekraczać 15 zł/osobę (brutto).
Realizacja usługi cateringowej polega na przygotowaniu i dostarczeniu do wskazanej Sali w Samorządowym Centrum Kultury w Morawicy 26-026; ul. Spacerowa 7; wraz z rozłożeniem na stołach poczęstunku zgodnie ze szczegółowym wytycznymi określonymi w zapytaniu ofertowym.
Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringu.
Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.

Kod CPV

55120000-7

Nazwa kodu CPV

Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji

Harmonogram realizacji zamówienia

Termin realizacji zamówienia 14-15 lutego 2019r. miejsce: Morawica
14 lutego 2019 roku
Od 11.30 stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania
11.30-13.00 obrady
13.00-14.00 obiad
14.00-18.00 obrady
15 lutego 2019 roku
Od 9.00 stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania
9.00-14.00 obrady
14.00-14.30 obiad

Załączniki

Pytania i wyjaśnienia

Brak pytań i wyjaśnień

Dodatkowe warunki

Ofertę należy przygotować w języku polskim dołączając do niej wszystkie niezbędne dokumenty stanowiące załączniki do zapytania ofertowego. Należy podać cenę brutto za jeden dzień zakwaterowania ze śniadaniem dla 1 osoby, cenę brutto dla 1 osoby: obiadu, przerwy kawowej.
Podana w ofercie cena musi uwzględniać wszystkie wymagania zapytania oraz obejmować koszty, jakie poniesie wykonawca z tytułu należytej realizacji przedmiotu zamówienia. Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.
Każdy WYKONAWCA może złożyć tylko jedną ofertę.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza składania ofert częściowych.
WYKONAWCA nie może powierzyć wykonania zamówienia ani jego części podwykonawcom.
WYKONAWCA ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem oferty.
WYKONAWCA dysponuje obiektem dostosowanym do potrzeb osób niepełnosprawnych
WYKONAWCA realizując zamówienie będzie przestrzegać bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia
WYKONAWCA stosuje zasadę równości szans kobiet i mężczyzn
ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do unieważnienia procedury zapytania ofertowego w każdym momencie trwania procedury bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY może odstąpić od podpisania umowy bez podania przyczyny.
ZAMAWIAJĄCY nie dopuszcza możliwości negocjacji cenowej.

Warunki zmiany umowy

Podana liczba osób korzystających z noclegu (14 osoby) oraz wyżywienia (16 osób) nie jest ostateczna. Dokładna liczba zostanie potwierdzona na 3 dni przed rozpoczęciem spotkania, w związku, z czym Zamawiający ma prawo do bez kosztowej zmiany wielkości zamówienia do 30%, zgodnie z cenami jednostkowymi wskazanymi w ofercie.
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.

Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy

formularz ofertowy – załącznik nr 1,
oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych – załącznik nr 2,
Propozycja menu przewidzianego na czas pobytu.

Ocena oferty

Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji

100 pkt - maksymalna ilość punktów przyznanych danej ofercie za część A, B , C przy czym:
Część (A) – max 30 pkt - cena (brutto) wyżywienia (podstawa wyliczenia dla jednej osoby: dwa obiady, dwie przerwy kawowe)
liczba punktów oferty ocenianej = cena najniższa / cena oferty ocenianej x 30pkt
Część (B) – max 50 pkt - cena (brutto) nocleg ze śniadaniem (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
liczba punktów oferty ocenianej = cena najniższa/ cena oferty ocenianej x 50pkt
Część (C) – max 20 pkt – odległość od UM w Morawicy
liczba punktów oferty ocenianej = odległość najmniejsza / odległość oferty ocenianej x 20pkt
*Odległość lokalu od UM w Morawicy zostanie obliczona na podstawie informacji podanych w Google Maps

Zamawiający - Beneficjent

Nazwa

OŚRODEK ROZWOJU EDUKACJI

Adres

al. Aleje Ujazdowskie 28

00-478 Warszawa

mazowieckie , Warszawa

Numer telefonu

223453700

Fax

223453700

NIP

7010211452

Tytuł projektu

Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów

Numer projektu

POWR.02.10.00-00-0003/15-00

Informacja o wybranym wykonawcy

Rozstrzygnięte

Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena

Usługa zostanie zrealizowana w Zakładzie Gospodarki Komunalnej sp. z o.o. – „Hostel Parkowy”, ul. Kielecka 9, 26-026 Morawica; oferta została przesłana do biura Związku Miast Polskich w dniu 20 grudnia 2018 roku; cena za wykonanie umowy (koszt wyżywienia) wynosi 3 280,00 zł w tym podatek VAT (słownie: trzy tysiące dwieście osiemdziesiąt złotych brutto) – zgodnie z przesłaną ofertą.
Liczba wyświetleń: 583