Strona główna
Logo unii europejskiej

Zapewnienie wyżywienia- usługa cateringowa- dla 26 osób w Centrum Samorządowym w Morawicy

Data publikacji: 25.09.2017

Informacje o ogłoszeniu

Termin składania ofert

do dnia 03-10-2017

Numer ogłoszenia

1057727

Status ogłoszenia

Zakończone

Miejsce i sposób składania ofert

Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42

Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę

ewa.ziolkowska@zmp.poznan.pl

Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia

Ewa Ziółkowska

Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia

61/63-350-57

Skrócony opis przedmiotu zamówienia

Zapewnienie wyżywienia – catering (2 obiady, 2 przerwy kawowe) dla 26 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-Oświata w dniach 9-10 listopada 2017 roku .

Kategoria ogłoszenia

Usługi

Podkategoria ogłoszenia

Usługi hotelarskie

Miejsce realizacji zamówienia

Województwo: świętokrzyskie Powiat: kielecki Miejscowość: Morawica

Opis przedmiotu zamówienia

Cel zamówienia

Realizacja 8. spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń (grupa wiejska)w dniach 9-10 listopada 2017 roku w ramach realizowanego projektu: „Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów”

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia - catering (2 obiady, 2 przerwy kawowe) dla 26 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-Oświata w dniach 9-10 listopada 2017 roku w ramach realizowanego projektu: „Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów” . Termin realizacji zamówienia 9-10.11.2017r., miejsce Centrum Samorządowe w Morawicy (woj. świętokrzyskie, powiat kielecki).

Kod CPV

55000000-0

Nazwa kodu CPV

Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego

Harmonogram realizacji zamówienia

9 listopada 2017 roku
Od 11.30 stała przerwa kawowa dostępna już przed rozpoczęciem spotkania
13.00-14.00 obiad
10 listopada 2017 roku
Od 9.00 stała przerwa kawowa dostępna przed rozpoczęciem spotkania
14.00-14.30 obiad

Załączniki

Pytania i wyjaśnienia

Brak pytań i wyjaśnień

Dodatkowe warunki

WYKONAWCA realizując zamówienie będzie przestrzegać bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia

Warunki zmiany umowy

Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.

Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy

Załącznik nr 2 – Oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych

Ocena oferty

Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji

Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji (*wymagane)
100 pkt - maksymalna ilość punktów przyznanych danej ofercie za część A, B przy czym:
Część (A) – max 50 pkt - cena (brutto) obiadu (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
liczba punktów oferty ocenianej =(cena najniższa/cena oferty ocenianej)x 50pkt
Część (B) – max 50 pkt - cena (brutto) przerwy kawowej (podstawa wyliczenia dla jednej osoby)
liczba punktów oferty ocenianej =(cena najniższa/cena oferty ocenianej)x 50pkt

Zamawiający - Beneficjent

Nazwa

OŚRODEK ROZWOJU EDUKACJI

Adres

al. Aleje Ujazdowskie 28

00-478 Warszawa

mazowieckie , Warszawa

Numer telefonu

223453700

Fax

223453700

NIP

7010211452

Tytuł projektu

Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów

Numer projektu

POWR.02.10.00-00-0003/15-00

Informacja o wybranym wykonawcy

Rozstrzygnięte

Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena

Usługi gastronomiczne podczas spotkania Grupy wymiany Doświadczeń – Oświata w dniach 9-10 listopada 2017 roku w ramach realizowanego projektu „Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów”


Związek Miast Polskich, z siedzibą w Poznaniu (61-517) przy ulicy Roboczej 42,

W związku z zapytaniem ofertowym nr 1057727 dotyczącym usługi cateringowej dla 26 osób podczas spotkania Grupy wymiany Doświadczeń – Oświata w dniach 9-10 listopada 2017 roku. w projekcie „Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów”
informuję, że:

do Zamawiającego wpłynęły 3 oferty, są ona ważne, spełniają warunki określone w zapytaniu:
1. „Loliwka” Sp. z o.o. 25-001 Kielce, ul. Kościuszki 24; oferta została przesłana do biura Związku Miast Polskich w dniu 27 września 2017 roku
2. Firma Handlowo-Usługowa Janina Bąk; 26-026 Bilcza; ul. Szkolna 1; oferta została przesłana do biura Związku Miast Polskich w dniu 29 września 2017 roku
3. Usługi gastronomiczne Zielnik Kielecki K. Pomiankowski; 25-541 Kielce; ul. Warszawska 91/15; oferta została przesłana do biura Związku Miast Polskich w dniu 3 października 2017 roku


Usługa zostanie zrealizowana przez Zielnik Kielecki K. Pomiankowski; 25-541 Kielce; ul. Warszawska 91/15.

Cena za wykonanie umowy wynosi 1 560 zł w tym podatek VAT (słownie: jeden tysiąc pięćset sześćdziesiąt złotych brutto) – zgodnie z przesłaną ofertą.

Do ww. wykonawcy zostanie wysłana umowa dotycząca realizacji zadania.
Liczba wyświetleń: 738