Termin składania ofert
Numer ogłoszenia
Status ogłoszenia
Zakończone
Miejsce i sposób składania ofert
Oferty prosimy przesyłać do 1 lutego 2017 roku r. na adres: Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; pawel.krawczyk@zmp.poznan.pl.
Oferta może być przesłana listem , faksem (nr 0-61 63-350-60) lub e-mailem (j.w.) wraz z zeskanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych wymienionych form będzie liczone jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty).
Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę
pawel.krawczyk@zmp.poznan.pl
Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia
Paweł Krawczyk – telefon (o-61) 63-350-57
Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia
telefon (o-61) 63-350-57
Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia (stała przerwa kawowa oraz obiad) dla łącznej liczby 76 osób podczas 8 dni szkoleniowych wg określonego w zapytaniu harmonogramu w ramach projektu od pierwszego dnia szkolenia (luty 2017) do 31.10.2018 w ramach realizowanego projektu: „Partnerstwo na rzecz podnoszenia jakości i efektywności usług administracyjnych w miastach w zakresie podatków i opłat lokalnych oraz zarządzania nieruchomościami"
Kategoria ogłoszenia
Usługi
Podkategoria ogłoszenia
Usługi cateringowe
Miejsce realizacji zamówienia
Województwo:
lubelskie
Powiat:
chełmski
Miejscowość:
Rejowiec Fabryczny
Cel zamówienia
Celem jest realizacja 8 dni szkoleniowych dla 76 osób w ramach realizowanego projektu: „Partnerstwo na rzecz podnoszenia jakości i efektywności usług administracyjnych w miastach w zakresie podatków i opłat lokalnych oraz zarządzania nieruchomościami"
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia (stała przerwa kawowa oraz obiad) dla łącznej liczby 76 osób podczas 8 dni szkoleniowych wg poniższego harmonogramu w ramach projektu od pierwszego dnia szkolenia (luty 2017) do 31.10.2018 w ramach realizowanego projektu: „Partnerstwo na rzecz podnoszenia jakości i efektywności usług administracyjnych w miastach w zakresie podatków i opłat lokalnych oraz zarządzania nieruchomościami"
luty 2017- 1 dzień - 10 osób
marzec 2017 - 2 dni- 9 osób , 9 osób
kwiecień 2017 - 2 dni - 9 osób, 10 osób
maj 2017 - 1 dzień - 11 osób
styczeń 2018 r. - 2 dni- 9 osób, 9 osób
łącznie - 8 dni szkoleniowych- 76 osób
Realizacja usługi cateringowej polega na przygotowaniu i dostarczeniu do wskazanej Sali w Urzędzie Miasta Rejowiec Fabryczny, ul. Lubelska 16, wraz z rozłożeniem na stołach poczęstunku zgodnie ze szczegółowym wytycznymi określonymi w zapytaniu ofertowym.
Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringu.
O terminach kolejnych szkoleń Wykonawca będzie poinformowany z 10-dniowym wyprzedzeniem
Kod CPV
55520000-1
Nazwa kodu CPV
Usługi dostarczania posiłków
Harmonogram realizacji zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia (stała przerwa kawowa oraz obiad) dla łącznej liczby 76 osób podczas 8 dni szkoleniowych wg poniższego harmonogramu w ramach projektu od pierwszego dnia szkolenia (luty 2017) do 31.10.2018 w ramach realizowanego projektu: „Partnerstwo na rzecz podnoszenia jakości i efektywności usług administracyjnych w miastach w zakresie podatków i opłat lokalnych oraz zarządzania nieruchomościami"
luty 2017- 1 dzień - 10 osób
marzec 2017 - 2 dni- 9 osób , 9 osób
kwiecień 2017 - 2 dni - 9 osób, 10 osób
maj 2017 - 1 dzień - 11 osób
styczeń 2018 r. - 2 dni- 9 osób, 9 osób
łącznie - 8 dni szkoleniowych- 76 osób
O terminach kolejnych szkoleń Wykonawca będzie poinformowany z 10-dniowym wyprzedzeniem
Czas trwania każdego szkolenia przewidywany jest na 8 godzin zegarowych między 8:00 a 16:00, z następującym ramowym programem
07:45 Rejestracja uczestników - przerwa kawowa dostępna
08:00 09:30 sesje I
09:30 09:40 przerwa
09:40 10:55 sesja II
10:55 11:05 przerwa
11:05 12:20 sesja III
12:20 13:20 przerwa obiadowa
13:20 14:35 sesja IV
14:35 14:45 Przerwa
14:45 16:00 sesja V
Załączniki
Pytania i wyjaśnienia
Brak pytań i wyjaśnień
Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji
Kryterium oceny jest cena
Prosimy o podanie łącznej ceny brutto usługi (jak w załączonym formularzu oferty – załącznik nr 1)
Zamawiający dokona wyboru Wykonawcy, którego oferta spełnia wymagania określone w zapytaniu ofertowym oraz została uznana za najkorzystniejszą, według przyjętego kryterium oceny ofert.
W ramach kryterium „Cena oferty” do porównania cen zostanie przyjęta podana całkowita łączna cena brutto za wykonanie niniejszego zamówienia.
Nazwa
ZWIĄZEK MIAST POLSKICH
Adres
61-517 Poznań
wielkopolskie
, Poznań
Numer telefonu
616335050
Fax
616335060
NIP
7781005845
Tytuł projektu
Partnerstwo na rzecz podnoszenia jakości i efektywności usług administracyjnych w miastach w zakresie podatków i opłat lokalnych oraz zarzadzania nieruchomościami
Numer projektu
POWR.02.18.00-00-0055/16-00
Rozstrzygnięte
Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena
Pizza Romano Roman Rossa
ul. Wschodnia 18
22-170 Rejowiec Fabryczny
Data wpłynięcia oferty: 31.01.2017 roku
Cena za wykonanie umowy - 8 dni szkoleniowych dla łącznej liczby 76 osób (stała przerwa kawowa i obiad jednodaniowy) wynosi 2052,00 zł w tym podatek VAT (słownie: dwa tysiące pięćdziesiąt dwa złote 00/100 groszy)