Termin składania ofert
Numer ogłoszenia
Status ogłoszenia
Zakończone
Miejsce i sposób składania ofert
Oferty w formie pisemnej należy składać w biurze Żywieckiej Fundacji Rozwoju, 34-300 Żywiec, ul. Handlowa 5 lub pocztą elektroniczną na adres: cis@beskidy.org.pl w terminie do dnia 30.01.2017 r.
W przypadku przesłania oferty drogą pocztową liczy się data wpłynięcia oferty do Zamawiającego, a nie data stempla pocztowego.
Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę
cis@beskidy.org.pl
Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia
Sylwia Matysiak
Nr telefonu osoby upoważnionej do kontaktu w sprawie ogłoszenia
501609477
Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zapytania ofertowego jest świadczenie usług cateringowych, polegających na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla uczestników/uczestniczek warsztatów, realizowanych w ramach projektu.
Liczba zestawów cateringowych:
Łącznie w terminie zamówienia max ilość zestawów cateringowych: 280 szt. (każdorazowo dostarczane będą zestawy dla grupy ok. 10 osób)
Zamawiający z
Kategoria ogłoszenia
Usługi
Podkategoria ogłoszenia
Usługi cateringowe
Miejsce realizacji zamówienia
Województwo:
śląskie
Powiat:
żywiecki
Miejscowość:
Żywiec
Cel zamówienia
Celem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych, polegających na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla uczestników/uczestniczek warsztatów, realizowanych w ramach projektu.
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zapytania ofertowego jest świadczenie usług cateringowych, polegających na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla uczestników/uczestniczek warsztatów, realizowanych w ramach projektu.
Liczba zestawów cateringowych:
Łącznie w terminie zamówienia max ilość zestawów cateringowych: 280 szt. (każdorazowo dostarczane będą zestawy dla grupy ok. 10 osób)
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia ilości zestawów cateringowych z uwagi na nieobecność uczestników lub zwiększenia w przypadku zgłoszenia się więcej niż 10 uczestników. Zamawiający zobowiązuje się do potwierdzania ilości zestawów do godz. 12 dnia poprzedzającego dzień dostawy.
Plan warsztatów obejmuje 1 przerwę kawową oraz przerwę na lunch.
Przed rozpoczęciem szkolenia wymagane jest od Zleceniobiorcy zapewnienie następujących produktów, które powinny odpowiedzieć na zapotrzebowanie uczestników warsztatów na przerwie kawowej tj.:
-napoje gorące: kawa, herbata (łącznie co najmniej 200 ml na osobę) oraz dodatki: mleko, cukier, cytryna
- woda gazowana i niegazowana (łącznie co najmniej 200 ml na osobę)
- drobne ciasteczka ( łącznie min. 20g na osobę)
Przed rozpoczęciem przerwy na lunch wymagane jest od Zleceniobiorcy zapewnienie posiłku na lunch tj.:
- danie obiadowe, obejmujące:
Zestaw obiadowy składający się na:
• ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza
• mięso (ryba)
• surówkę lub warzywa gotowane
Kod CPV
55312000-0
Nazwa kodu CPV
Ogólne restauracyjne usługi kelnerskie
Harmonogram realizacji zamówienia
od 1 lutego 2017 do 31 lipca 2017. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany i wydłużenia terminu realizacji
Załączniki
Pytania i wyjaśnienia
Brak pytań i wyjaśnień
Dodatkowe warunki
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie osoby nie powiązane kapitałowo i osobowo z Zamawiającym
Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy
Załącznik nr 1 - Formularz oferty
Załącznik nr 2 - Oświadczenie o klauzuli społecznej
Załącznik nr 3 - Oświadczenie o braku powiązań kapitałowych i osobowych
Załącznik nr 4 - Formularz oświadczeń
Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji
Zamawiający dokona oceny i porównania ofert oraz wyboru oferty najkorzystniejszej w oparciu o następujące kryteria:
1. Cena - 60% (60 pkt.)
2. Spełnienie klauzuli społecznej - 40% (40 pkt.)
Max ilość punktów 100% = 100 pkt
Maksymalną ilość punktów w ramach kryterium „cena” (cena brutto) otrzyma najtańsza oferta według wzoru: Najniższa cena oferty brutto/cena oferty ocenianej brutto x 60% (x100) Pozostałe oferty otrzymają odpowiednio niższą ilość punktów. 2. Kryterium – spełnienie klauzuli społecznej. Wśród osób bezpośrednio uczestniczących w wykonaniu zamówienia nie będzie zatrudniona żadna osoba spośród kategorii wskazanych w Załączniku nr 2 – 0 pkt; zatrudniona będzie przynajmniej 1 osoba – 40 pkt. Oferta najkorzystniejsza otrzyma w tym kryterium max 40 pkt. Zamawiający będzie przyznawał punkty w oparciu o Załącznik nr 2. Zamawiający wybierze najkorzystniejszą ofertę, która uzyska najwyższą ilość punktów w oparciu o ustalone wyżej kryteria.
Wykluczenia
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie osoby nie powiązane kapitałowo i osobowo z Zamawiającym
Nazwa
ŻYWIECKA FUNDACJA ROZWOJU
Adres
34-300 Żywiec
śląskie
, żywiecki
Numer telefonu
334754477
Fax
334754477
NIP
5532250674
Tytuł projektu
Centrum Integracji Społecznej w Żywcu
Numer projektu
RPSL.09.01.05-24-045B/15-00
Rozstrzygnięte
Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena
W wyniku przeprowadzonego postępowania Zamawiający po dokonaniu analizy złożonych ofert jako najkorzystniejszą (tj. która uzyskała największą ilość punktów w oparciu o ustalone wcześniej kryteria cena + klauzula społeczna) wyłonił do realizacji zadania: - Strefa Pracownika Sp. z o.o. 34-300 Żywiec ul. Bracka 16.
Oferta wpłynęła w terminie 30.01.2017r.
Kwota złożonej oferty wynosi 4200zł (czterytysiącedwieściezł) brutto za całość realizacji zadania.