Strona główna
Logo unii europejskiej

ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 5/2016/ZMP/ORE data: 8 sierpnia 2016 roku

Data publikacji: 08.08.2016

Informacje o ogłoszeniu

Termin składania ofert

do dnia 16-08-2016

Numer ogłoszenia

1004646

Status ogłoszenia

Zakończone

Miejsce i sposób składania ofert

Oferty prosimy przesyłać do 16 sierpnia 2016 r. na adres email rafal.rudka@zmp.poznan.pl, Związek Miast Polskich, 61-517 Poznań, ul. Robocza 42; (oferta może być przesłana listem, faksem (nr 61/63-350-60) lub e-mailem wraz z zeskanowanymi załącznikami i otrzymanie jej w każdej z tych form będzie liczone jako spełnienie warunku dotrzymania terminu złożenia oferty).

Adres e-mail, na który należy wysłać ofertę

rafal.rudka@zmp.poznan.pl

Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia

Rafał Rudka tel. 696 099 882

Skrócony opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla 25 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-Oświata w dniach 19-20 września 2016 roku w ramach realizowanego projektu: „Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów”

Kategoria ogłoszenia

Usługi

Podkategoria ogłoszenia

Usługi cateringowe

Miejsce realizacji zamówienia

Województwo: lubuskie Powiat: nowosolski Miejscowość: Nowa Sól

Opis przedmiotu zamówienia

Cel zamówienia

zapewnienie wyżywienia dla 25 osób

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla 25 osób podczas spotkania Grupy Wymiany Doświadczeń-Oświata w dniach 19-20 września 2016 roku w ramach realizowanego projektu: „Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów”

a) wyżywienie podczas 2-dniowego spotkania
- dwa obiady (catering) w sali w Starostwie Powiatowym w Nowej Soli,
- dwie przerwy kawowe (catering) w sali w Starostwie Powiatowym w Nowej Soli,
- 19 września: przerwa kawowa, obiad;
- 20 września: przerwa kawowa, obiad.
Obiady: dwudaniowe (zupa +drugie danie) z napojami i deserem – cena 1 obiadu nie może przekraczać 35 zł/osobę (brutto)
- Każdego dnia różne zestawy obiadowe.
Przerwy kawowe: gorące napoje (kawa, herbata czarna), mleko, woda mineralna, soki, ciasteczka - cena przerwy kawowej nie może przekraczać 15 zł/osobę (brutto).
Realizacja usługi cateringowej polega na przygotowaniu i dostarczeniu do wskazanej Sali w Starostwie Powiatowym w Nowej Soli 67-100; ul. Moniuszki 3B wraz z rozłożeniem na stołach, poczęstunku zgodnie ze szczegółowym wytycznymi określonymi w zapytaniu ofertowym.
Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji usługi cateringu.

Prosimy o przesłanie propozycji menu przewidzianego na czas pobytu.

Kod CPV

55270000-3

Nazwa kodu CPV

Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe

Harmonogram realizacji zamówienia

19 września 2016 roku
Stała przerwa kawowa dostępna od 12:00 do 18:00
Obiad o godz. 13:00

20 września 2016 roku
Stała przerwa kawowa dostępna od 8:00 do 14:00
Obiad o godz. 14:00

Załączniki

Pytania i wyjaśnienia

Brak pytań i wyjaśnień

Warunki zmiany umowy

Podana liczba osób korzystających z noclegu (25 osób) oraz wyżywienia (25 osób) nie jest ostateczna. Dokładna liczba zostanie potwierdzona na 3 dni przed rozpoczęciem spotkania, w związku z czym Zamawiający ma prawo do bez kosztowej zmiany wielkości zamówienia do 30%, zgodnie z cenami jednostkowymi wskazanymi w ofercie.
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania w szczególności, jeżeli:
a. cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższają kwotę, którą Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia,
b. wystąpiła zmiana okoliczności powodująca, że wykonanie zamówienia nie leży już w interesie Zamawiającego, o czym Zamawiający poinformuje wykonawców przed upływem terminu składania ofert.

Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy

-Załącznik nr 1 – Formularz ofertowy
-Załącznik nr 2 – Oświadczenie o braku powiązań kapitałowych lub osobowych
- menu przewidziane na czas pobytu.

Ocena oferty

Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji

Przesłane przez Państwa informację będą brane pod uwagę przy wyborze najkorzystniejszej oferty spełniającej wyżej opisane warunki oraz proponowane ceny z tyt. świadczonych usług.
Kryterium oceny oferty będzie łączna kwota za wykonanie usługi :
Cena brutto dla 1 osoby:
19.09.2016r. stała przerwa kawowa, obiad,
20.09.2016r. stała przerwa kawowa, obiad

Zamawiający - Beneficjent

Nazwa

OŚRODEK ROZWOJU EDUKACJI

Adres

al. Aleje Ujazdowskie 28

00-478 Warszawa

mazowieckie , Warszawa

Numer telefonu

223453700

Fax

223453700

NIP

7010211452

Tytuł projektu

Wsparcie kadry jednostek samorządu terytorialnego w zarządzaniu oświatą ukierunkowanym na rozwój szkół i kompetencji kluczowych uczniów

Numer projektu

POWR.02.10.00-00-0003/15-00

Informacja o wybranym wykonawcy

Rozstrzygnięte

Nazwa i adres, data wpłynięcia oferty oraz jej cena

Wielobranżowa Spółdzielnia Socjalna “EDEN”
ul. Anny Haller 1
Kożuchów
67-120
Data wpłynięcia oferty: 2016-08-10
Cena: 43,30
Liczba wyświetleń: 895